profiel: Jacqueline van der Horst

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jacqueline is een coach die met zachtheid, speelsheid en betrokkenheid jou of je team ondersteunt op zoek te gaan naar wat jou of jullie beweegt.
Profielfoto

Teamcoach

Ik geloof dat een ieder in zichzelf weet wat te doen, maar soms is het pad niet even helder. Vanuit verbinding wil ik inspireren door ieders eigenheid te waarderen, perspectieven te verbreden en tijd en aandacht te geven aan individuele – en teamontwikkeling (de onderstroom). Ik wil mensen en teams uitdagen om op onderzoek te gaan, dingen uit te proberen en ervaringen uit te wisselen. Ik hanteer daarbij een faciliterende stijl. Ik heb mij bij verschillende opleidingen verder ontwikkeld, onder meer bij Phoenix opleidingen (3-jarige, trainers en persoonlijke begeleiding), De Balansgroep (organisatiecoaching) en Marijke Spanjersberg (Leergang Systeeminterventies)en bij Teamchanging (Leergang teamcoaching)
Ik vind het boeiend om te zien hoe teams zich ontwikkelen en een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken waar zij aan werken, met name binnen het Sociaal domein en de zorg.
Ik denk graag mee bij vraagstukken en wil mijzelf blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld intervisie.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!