profiel: Jacquelijn Baerwaldt

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jacquelijn is een ervaren (interim) manager en heeft zich vanuit die rol ontwikkeld tot teamcoach. Sinds 2015 is zij ondernemer en begeleidt zij teams die vastlopen, door werkdruk en gedoe in de samenwerking. Ze is een coach die ruimte geeft aan creativiteit en energie in teams, zodat het in de samenwerking weer gaat stromen.
Foto 21 Jacquelijn Baerwaldt (IMG_6303)

Alumnus

Vrij snel in mijn loopbaan ben ik gaan leidinggeven, nadat ik was afgestudeerd als jurist. Ik werk nog steeds af en toe als interim-manager, maar het allerleukste vind ik het stuk teamcoaching. Daar waar het schuurt, waar mensen verschillen en elkaar niet verstaan. Ik betrek graag de energie van het lichaam én de groep in mijn werk. Naast gecertificeerd teamcoach ben ik gecertificeerd zacht werken-coach. Die ervaring integreer ik in mijn trajecten, en dat vergroot de effectiviteit van interventies. Ik heb veel ervaring in de publieke sector, maar ik begeleid ook teams in het bedrijfsleven.
Ik ben zelf een type “verbinder” en het smeden van de verbinding gaat mij van nature makkelijk af. Ik vind het leuk om met die kwaliteiten aan de slag te gaan, en vind het ook belangrijk dat we het goed hebben met elkaar op de werkvloer. We spenderen daar immers zoveel tijd, zonde om daar dan veel stress van te hebben. Ook ben ik een warm pleitbezorger van het tonen van onze kwetsbaarheid, daar wordt de wereld echt een beetje mooier van.
Leuk om je te helpen met communicatie-issues en ander samenwerkingsgedoe in je team. Waar teams of organisaties vastzitten in een groef. Waar stress is en mensen zichzelf niet meer uit de modder omhoog kunnen trekken.
Ik begeleid ook intervisie en heb diverse teams gecoached in online of blended trajecten. Ook leuk om samen te sparren met een collega-teamcoach of samen te werken in een traject. Of samen te leren in een supervisietraject. Bel me gerust.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!