Jacquelijn Baerwaldt

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jacquelijn is een ervaren (interim) manager en heeft zich vanuit die rol ontwikkeld tot teamcoach. Sinds 2015 is zij ondernemer en begeleidt zij teams die vastlopen, door werkdruk en gedoe in de samenwerking. Ze is een coach die ruimte geeft aan creativiteit en energie in teams, zodat het in de samenwerking weer gaat stromen.

Zoek profiel

Foto 21 Jacquelijn Baerwaldt (IMG_6303)

Alumnus

Vrij snel in mijn loopbaan ben ik gaan leidinggeven, nadat ik was afgestudeerd als jurist. Ik werk nog steeds af en toe als interim-manager, maar het allerleukste vind ik het stuk teamcoaching. Daar waar het schuurt, waar mensen verschillen en elkaar niet verstaan. Ik betrek graag de energie van het lichaam én de groep in mijn werk. Naast gecertificeerd teamcoach ben ik gecertificeerd zacht werken-coach. Die ervaring integreer ik in mijn trajecten, en dat vergroot de effectiviteit van interventies. Ik heb veel ervaring in de publieke sector, maar ik begeleid ook teams in het bedrijfsleven.
Ik ben zelf een type “verbinder” en het smeden van de verbinding gaat mij van nature makkelijk af. Ik vind het leuk om met die kwaliteiten aan de slag te gaan, en vind het ook belangrijk dat we het goed hebben met elkaar op de werkvloer. We spenderen daar immers zoveel tijd, zonde om daar dan veel stress van te hebben. Ook ben ik een warm pleitbezorger van het tonen van onze kwetsbaarheid, daar wordt de wereld echt een beetje mooier van.
Leuk om je te helpen met communicatie-issues en ander samenwerkingsgedoe in je team. Waar teams of organisaties vastzitten in een groef. Waar stress is en mensen zichzelf niet meer uit de modder omhoog kunnen trekken.
Ik begeleid ook intervisie en heb diverse teams gecoached in online of blended trajecten. Ook leuk om samen te sparren met een collega-teamcoach of samen te werken in een traject. Of samen te leren in een supervisietraject. Bel me gerust.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Jacquelijn Baerwaldt

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath