Teamchange header

Jacquelijn Baerwaldt

Jacquelijn is een ervaren (interim) manager en heeft zich vanuit die rol ontwikkeld tot teamcoach. Sinds 2015 is zij ondernemer en begeleidt zij teams die vastlopen, door werkdruk en gedoe in de samenwerking. Ze is een coach die ruimte geeft aan creativiteit en energie in teams, zodat het in de samenwerking weer gaat stromen.

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Vrij snel in mijn loopbaan ben ik gaan leidinggeven, nadat ik was afgestudeerd als jurist. Ik werk nog steeds af en toe als interim-manager, maar het allerleukste vind ik het stuk teamcoaching. Daar waar het schuurt, waar mensen verschillen en elkaar niet verstaan. Ik betrek graag de energie van het lichaam én de groep in mijn werk. Naast gecertificeerd teamcoach ben ik gecertificeerd zacht werken-coach. Die ervaring integreer ik in mijn trajecten, en dat vergroot de effectiviteit van interventies. Ik heb veel ervaring in de publieke sector, maar ik begeleid ook teams in het bedrijfsleven.
Ik ben zelf een type “verbinder” en het smeden van de verbinding gaat mij van nature makkelijk af. Ik vind het leuk om met die kwaliteiten aan de slag te gaan, en vind het ook belangrijk dat we het goed hebben met elkaar op de werkvloer. We spenderen daar immers zoveel tijd, zonde om daar dan veel stress van te hebben. Ook ben ik een warm pleitbezorger van het tonen van onze kwetsbaarheid, daar wordt de wereld echt een beetje mooier van.
Leuk om je te helpen met communicatie-issues en ander samenwerkingsgedoe in je team. Waar teams of organisaties vastzitten in een groef. Waar stress is en mensen zichzelf niet meer uit de modder omhoog kunnen trekken.
Ik begeleid ook intervisie en heb diverse teams gecoached in online of blended trajecten. Ook leuk om samen te sparren met een collega-teamcoach of samen te werken in een traject. Of samen te leren in een supervisietraject. Bel me gerust.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath