Jaap Boonstra

Mijn professionele missie is om kennis en ervaring te delen over leiderschap, cultuur en verandering in organisaties. Op deze manier wil ik bijdragen aan het succesvol handelen van leiders en professionals in de veranderingen die zij ambiëren.

Zoek profiel

Jaap-001-Tumbnail.jpg

Auteur | Collega

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben met veel plezier hoogleraar ‘Organisatiedynamiek’ bij ESADE Business School in Barcelona. Daarnaast werk ik als professor ‘Organisatieverandering’ bij WU (Vienna University of Economics and Business). In Nederland ben ik kerndocent bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB). Als zelfstandig adviseur begeleid ik organisaties in verandering.. In Nederland werk ik samen met anderen om maatschappelijke organisaties te kwalificeren voor de toekomst.
Teams zijn de basis voor samenspel. Samenspel is een adequate manier om te kunnen omgaan met ambiguïteit en onzekerheid in de wereld om ons heen. Het kan ons helpen om onze organisaties voor te bereiden op de toekomst. Samenspel werkt vanuit een positieve houding, brengt mensen in beweging en zorgt voor verbinding tussen mensen.
Advies bij veranderprocessen en vragen rond professionalisering.

Rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath