Teamchange header

Profiel van Ivo van Wijk

“De windrichting kunnen we niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”

Ander profiel zoeken

Profielfoto-Ivo-van-Wijk-ProTrain.jpg

Collega | Teamcoach van Teamchange

Al bijna twintig jaar ben ik werkzaam als trainer, coach en adviseur. Je zult mij leren kennen als een betrokken coach die goed aansluit bij wat er op dat moment nodig is. Nieuwsgierig, eerlijk en humorvol, maar ook pragmatisch, analyserend en resultaatgericht. Ik leer je toekomstgericht naar jezelf te kijken, richting te geven en zelf op te lossen. Zo houd je ook op de lange termijn grip op je leven en werk. Samen formuleren we een passende en realistische aanpak. Daarbij focussen we vooral op het doel en gebruiken we de route om daar te komen als ‘practice-based learning’.
Niets zo leuk en uitdagend als werken met teams aan ontwikkeling en groei naar meer succes én (werk)plezier. Ik ben ervan overtuigd dat niet de omstandigheden bepalen hoe we ons voelen, maar de manier waarop we er naar kijken. We hebben wellicht niet altijd controle over gebeurtenissen, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we erop reageren. Dus het team leren focussen op wat ze wel kunnen beïnvloeden vind ik een fantastische ontdekkingsreis om samen te ondernemen.
Persoonlijke ontwikkeling
Teamontwikkeling
Management Development
(Team)coaching
(Team)training
Procesbegeleiding
Organisatieadvies

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.