profiel: Ivo van Wijk

Even inloggen voor meer contactinformatie.

“De windrichting kunnen we niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”
Profielfoto-Ivo-van-Wijk-ProTrain.jpg

Alumnus | Collega | Teamcoach

Al bijna twintig jaar ben ik werkzaam als trainer, coach en adviseur. Je zult mij leren kennen als een betrokken coach die goed aansluit bij wat er op dat moment nodig is. Nieuwsgierig, eerlijk en humorvol, maar ook pragmatisch, analyserend en resultaatgericht. Ik leer je toekomstgericht naar jezelf te kijken, richting te geven en zelf op te lossen. Zo houd je ook op de lange termijn grip op je leven en werk. Samen formuleren we een passende en realistische aanpak. Daarbij focussen we vooral op het doel en gebruiken we de route om daar te komen als ‘practice-based learning’.
Niets zo leuk en uitdagend als werken met teams aan ontwikkeling en groei naar meer succes én (werk)plezier. Ik ben ervan overtuigd dat niet de omstandigheden bepalen hoe we ons voelen, maar de manier waarop we er naar kijken. We hebben wellicht niet altijd controle over gebeurtenissen, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we erop reageren. Dus het team leren focussen op wat ze wel kunnen beïnvloeden vind ik een fantastische ontdekkingsreis om samen te ondernemen.
Persoonlijke ontwikkeling
Teamontwikkeling
Management Development
(Team)coaching
(Team)training
Procesbegeleiding
Organisatieadvies

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!