Ivo van Wijk

Even inloggen voor meer contactinformatie.

“De windrichting kunnen we niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”

Zoek profiel

Profielfoto-Ivo-van-Wijk-ProTrain.jpg

Collega | Teamcoach

Al bijna twintig jaar ben ik werkzaam als trainer, coach en adviseur. Je zult mij leren kennen als een betrokken coach die goed aansluit bij wat er op dat moment nodig is. Nieuwsgierig, eerlijk en humorvol, maar ook pragmatisch, analyserend en resultaatgericht. Ik leer je toekomstgericht naar jezelf te kijken, richting te geven en zelf op te lossen. Zo houd je ook op de lange termijn grip op je leven en werk. Samen formuleren we een passende en realistische aanpak. Daarbij focussen we vooral op het doel en gebruiken we de route om daar te komen als ‘practice-based learning’.
Niets zo leuk en uitdagend als werken met teams aan ontwikkeling en groei naar meer succes én (werk)plezier. Ik ben ervan overtuigd dat niet de omstandigheden bepalen hoe we ons voelen, maar de manier waarop we er naar kijken. We hebben wellicht niet altijd controle over gebeurtenissen, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we erop reageren. Dus het team leren focussen op wat ze wel kunnen beïnvloeden vind ik een fantastische ontdekkingsreis om samen te ondernemen.
Persoonlijke ontwikkeling
Teamontwikkeling
Management Development
(Team)coaching
(Team)training
Procesbegeleiding
Organisatieadvies

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Ivo van Wijk

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath