Ivo Konings

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ivo helpt teams te werken aan hun vakmanschap en verbinding. Door ze echte keuzes te laten maken en de gevolgen van deze keuzes te hanteren. Met prikkelende en doelgerichte sessies begeleidt hij teams in het zetten van een stap voorwaarts.

Zoek profiel

Ivo

Alumnus

Ik ben al sinds mijn studie bedrijfskunde bezig met het opzetten en ontwikkelen van teams in organisaties. Dat mensen met aandacht hun vak kunnen uitoefenen in verbinding met elkaar en met hun omgeving, dat drijft mij telkens weer. Zonder onnodige regels, blokkades en schakels die daarbij afleiden. Ik begeleid zowel operationele teams, tactische teams als managementteams. Door complexe zaken tot de kern terug te brengen en ze een stap voorwaarts te laten zetten. Mijn stijl is betrokken, prikkelend, authentiek en met de nodige humor.
Mijn fascinatie voor de ambachtelijke mens, de spelende mens en de zingevende mens komt in teams bijeen. Dat mensen hun eigen kleur en stijl kunnen inbrengen. Ik streef ernaar meer bewegingsvrijheid te creëren tussen mensen. In contact met anderen merk je waar jouw mogelijkheden en grenzen liggen. Door beter begrip van individuele mechanismen en daar anders mee kunnen omgaan leidt tot meer bewegingsvrijheid. Zo ontstaat een wisselwerking waardoor het gaat stromen en synergie kan ontstaan.
Ik werk met operationele, tactische en managementteams. Door ze een stap voorwaarts te laten zetten. Of dit nu startende teams zijn, teams in ontwikkeling slachtofferteams, probleemteams of afgehaakte teams.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Ivo Konings

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath