profiel: Ivo Konings

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ivo helpt teams te werken aan hun vakmanschap en verbinding. Door ze echte keuzes te laten maken en de gevolgen van deze keuzes te hanteren. Met prikkelende en doelgerichte sessies begeleidt hij teams in het zetten van een stap voorwaarts.
Ivo

Alumnus

Ik ben al sinds mijn studie bedrijfskunde bezig met het opzetten en ontwikkelen van teams in organisaties. Dat mensen met aandacht hun vak kunnen uitoefenen in verbinding met elkaar en met hun omgeving, dat drijft mij telkens weer. Zonder onnodige regels, blokkades en schakels die daarbij afleiden. Ik begeleid zowel operationele teams, tactische teams als managementteams. Door complexe zaken tot de kern terug te brengen en ze een stap voorwaarts te laten zetten. Mijn stijl is betrokken, prikkelend, authentiek en met de nodige humor.
Mijn fascinatie voor de ambachtelijke mens, de spelende mens en de zingevende mens komt in teams bijeen. Dat mensen hun eigen kleur en stijl kunnen inbrengen. Ik streef ernaar meer bewegingsvrijheid te creëren tussen mensen. In contact met anderen merk je waar jouw mogelijkheden en grenzen liggen. Door beter begrip van individuele mechanismen en daar anders mee kunnen omgaan leidt tot meer bewegingsvrijheid. Zo ontstaat een wisselwerking waardoor het gaat stromen en synergie kan ontstaan.
Ik werk met operationele, tactische en managementteams. Door ze een stap voorwaarts te laten zetten. Of dit nu startende teams zijn, teams in ontwikkeling slachtofferteams, probleemteams of afgehaakte teams.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!