Teamchange header

Irene Boersema

Irene staat voor doeltreffendheid in eenvoud. Irene werkt als zelfstandig team(coach) en is corporate antropoloog. Sinds 2014 heeft zij, na 6 jaar Twynstra Gudde, haar eigen onderneming opgericht: de Groeiwerkplaats. Van hieruit werkt zij aan positieve verandering zodat mensen, teams en organisaties weer kunnen floreren.

Zoek profiel

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te horen over hun verlangens en worstelingen. Het leven biedt aan alle kanten uitdagingen die ik graag met beide handen aangrijp. Of het nu in de opvoeding van mijn kinderen is, mijn eigen leven of in de teams, mensen of organisaties die ik begeleid. Daarnaast hou ik ervan om me te ontwikkelen en opleidingen te volgen die me inspireren in mijn werk. #corporate antropologie #deep democracy #mindfulness
Teams bieden mij de mogelijkheid om te groeien en ik biedt hen diezelfde mogelijkheid. Elke team is anders, waardoor het werken als teamcoach nooit verveelt.
Als corporate antropoloog en (team)coach help ik mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling en veranderopgave(n). Bijvoorbeeld als de rol van de afdeling verandert, een team of de samenwerking versterkt moet worden omdat de flow uit het team is of de samenwerkingsrelaties verstoord zijn. Of als een nieuw team behoefte heeft om elkaar te leren kennen zodat ze weten wat ze aan elkaar hebben.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath