Irene Boersema

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Irene staat voor doeltreffendheid in eenvoud. Irene werkt als zelfstandig team(coach) en is corporate antropoloog. Sinds 2014 heeft zij, na 6 jaar Twynstra Gudde, haar eigen onderneming opgericht: de Groeiwerkplaats. Van hieruit werkt zij aan positieve verandering zodat mensen, teams en organisaties weer kunnen floreren.

Zoek profiel

New Nodes Amersfoort - ©2019  Copyrights and distribution rights by Geert van
Tol, Amersfoort, Netherlands. Publication, duplication or copying of this material is strictly
prohibited without written permission.
Geert van Tol Fotografie
Van Obdamstraat 92
3814 TD  AMERSFOORT - NL
www.geertvantol.eu
E-mail info@geertvantol.eu
Tel +31 (0)33 4799644
Mobile +31(0)6 - 55506605

Alumnus | Teamcoach

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te horen over hun verlangens en worstelingen. Het leven biedt aan alle kanten uitdagingen die ik graag met beide handen aangrijp. Of het nu in de opvoeding van mijn kinderen is, mijn eigen leven of in de teams, mensen of organisaties die ik begeleid. Daarnaast hou ik ervan om me te ontwikkelen en opleidingen te volgen die me inspireren in mijn werk. #corporate antropologie #deep democracy #mindfulness
Teams bieden mij de mogelijkheid om te groeien en ik biedt hen diezelfde mogelijkheid. Elke team is anders, waardoor het werken als teamcoach nooit verveelt.
Als corporate antropoloog en (team)coach help ik mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling en veranderopgave(n). Bijvoorbeeld als de rol van de afdeling verandert, een team of de samenwerking versterkt moet worden omdat de flow uit het team is of de samenwerkingsrelaties verstoord zijn. Of als een nieuw team behoefte heeft om elkaar te leren kennen zodat ze weten wat ze aan elkaar hebben.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Irene Boersema

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath