profiel: Irene Boersema

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Irene staat voor verbinding en beweging. Irene werkt als zelfstandig team(coach) en is organisatie-antropoloog. Sinds 2014 heeft zij, na 6 jaar Twynstra Gudde, haar eigen onderneming opgericht: de Groeiwerkplaats. Van hieruit werkt zij aan positieve verandering zodat mensen, teams en organisaties weer kunnen floreren.
Irene Groeiwerkplaats def -1

Alumnus | Teamcoach

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te horen over hun verlangens en worstelingen. Het leven biedt aan alle kanten uitdagingen die ik graag met beide handen aangrijp. Of het nu in de opvoeding van mijn kinderen is, mijn eigen leven of in de teams, mensen of organisaties die ik begeleid. Daarnaast hou ik ervan om me te ontwikkelen en opleidingen te volgen die me inspireren in mijn werk. #systemisch werken #organisatie-antropologie #deep democracy
Ik denk dat we verder komen als samenleving als we met elkaar kunnen samenwerken en het hierin goed met elkaar voor hebben. Teams zijn een soort mini-samenlevingen, groot genoeg om met elkaar ergens aan te bouwen, en klein genoeg zodat het veilig is om jezelf te ontwikkelen.
Als organisatie-antropoloog en (team)coach help ik teams met teamontwikkeling. Ik ga altijd de diepte in omdat daar de potentie ligt opgeslagen die het team verder vooruit helpt. Daarvoor moet het voldoende veilig zijn, dus ruimte voor vertrouwen bouwen is altijd een belangrijk onderdeel in mijn opdrachten.
Naast teamcoaching help ik organisaties ook met cultuuronderzoek om beter zicht te krijgen op wat er speelt in de organisatie en wat dit betekent voor de veranderingen waar ze voor staan.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!