Teamchange header

Profiel van Ingrid Donders – Adams

Ingrid biedt organisaties ondersteuning bij alle vraagstukken rondom organisatieadvies, teamontwikkeling en HRM. Vanuit passie voor organisaties en mensen. Een samenwerking staat garant voor: resultaat en kwaliteit, maar vooral ook (werk)plezier!

Ander profiel zoeken

Ingrid-Donders.jpg

Alumnus van Teamchange

Ik ben een business partner met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van HR- en organisatieadvies. Leergierig en ik weet snel de weg te vinden binnen een organisatie. Een generalist, maar een specialist daar waar nodig. Zakelijk en professioneel, maar altijd de (verbinding tussen) mensen en processen in ogenschouw nemend. De organisaties en teams van mijn klanten elke dag een beetje beter maken is mijn missie!
Ik vind het mooi om inzicht te laten ontstaan in de (onzichtbare) drijfveren van waaruit (zichtbaar) gedrag ontstaat binnen teams. Waar verloopt de communicatie soepel en waar stroef? En hoe komt dat nu? Praktisch door inzicht en begrip; zonder oordeel of ‘in hokjes plaatsen’ van mensen. De team- en organisatiedynamiek wordt inzichtelijk gemaakt door de teamprofielen en je creëert een gemeenschappelijke taal. Gedrag wordt hierdoor wat makkelijker bespreekbaar.
Ik ben beschikbaar voor:
– interim opdrachten op het gebied van HR- en organisatieadvies
– teamontwikkeling en -training
– intervisie (deelnemen of begeleiden)
– uitwisselen van informatie of kennis (sparringpartner)

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account