Ingrid Donders – Adams

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ingrid biedt organisaties ondersteuning bij alle vraagstukken rondom organisatieadvies, teamontwikkeling en HRM. Vanuit passie voor organisaties en mensen. Een samenwerking staat garant voor: resultaat en kwaliteit, maar vooral ook (werk)plezier! De organisaties en teams van haar klanten elke dag een beetje beter helpen maken. Daar krijgt ze energie van!

Zoek profiel

Ingrid-Donders.jpg

Alumnus

Ik ben een business partner met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van HR- en organisatieadvies. Leergierig en ik weet snel de weg te vinden binnen een organisatie. Een generalist, maar een specialist daar waar nodig. Zakelijk en professioneel, maar altijd de (verbinding tussen) mensen en processen in ogenschouw nemend. De organisaties en teams van mijn klanten elke dag een beetje beter maken is mijn missie!
Ik wil teams en organisaties in beweging brengen, zodat ruimte ontstaat voor ontwikkeling en verandering. Hierdoor kan de energie worden gericht op de gezamenlijke doelen. Een beter resultaat èn meer plezier in de samenwerking; dàt is wat ik wil bereiken met het coachen van teams! Inzicht in en begrip creëren voor de individuele drijfveren (waaruit gedrag ontstaat). Waar verloopt de communicatie soepel en waar stroef? En hoe komt dat nu? Zonder oordeel of ‘in hokjes plaatsen’ van mensen.
Ik ben beschikbaar voor:
– opdrachten op het gebied van HR- en organisatieadvies (projectmatig of interim)
– teamcoaching
– geven van workshops of trainingen
– intervisie (deelnemen of begeleiden)
– uitwisselen van informatie of kennis (sparringpartner)

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Ingrid Donders – Adams

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath