Teamchange header

Ingrid Donders – Adams

Ingrid biedt organisaties ondersteuning bij alle vraagstukken rondom organisatieadvies, teamontwikkeling en HRM. Vanuit passie voor organisaties en mensen. Een samenwerking staat garant voor: resultaat en kwaliteit, maar vooral ook (werk)plezier! De organisaties en teams van haar klanten elke dag een beetje beter helpen maken. Daar krijgt ze energie van!

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een business partner met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van HR- en organisatieadvies. Leergierig en ik weet snel de weg te vinden binnen een organisatie. Een generalist, maar een specialist daar waar nodig. Zakelijk en professioneel, maar altijd de (verbinding tussen) mensen en processen in ogenschouw nemend. De organisaties en teams van mijn klanten elke dag een beetje beter maken is mijn missie!
Ik wil teams en organisaties in beweging brengen, zodat ruimte ontstaat voor ontwikkeling en verandering. Hierdoor kan de energie worden gericht op de gezamenlijke doelen. Een beter resultaat èn meer plezier in de samenwerking; dàt is wat ik wil bereiken met het coachen van teams! Inzicht in en begrip creëren voor de individuele drijfveren (waaruit gedrag ontstaat). Waar verloopt de communicatie soepel en waar stroef? En hoe komt dat nu? Zonder oordeel of ‘in hokjes plaatsen’ van mensen.
Ik ben beschikbaar voor:
– opdrachten op het gebied van HR- en organisatieadvies (projectmatig of interim)
– teamcoaching
– geven van workshops of trainingen
– intervisie (deelnemen of begeleiden)
– uitwisselen van informatie of kennis (sparringpartner)

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath