profiel: Ingrid Donders – Adams

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ingrid biedt organisaties ondersteuning bij alle vraagstukken rondom organisatieadvies, teamontwikkeling en HRM. Vanuit passie voor organisaties en mensen. Een samenwerking staat garant voor: resultaat en kwaliteit, maar vooral ook (werk)plezier! De organisaties en teams van haar klanten elke dag een beetje beter helpen maken. Daar krijgt ze energie van!
Ingrid-Donders.jpg

Alumnus

Ik ben een business partner met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van HR- en organisatieadvies. Leergierig en ik weet snel de weg te vinden binnen een organisatie. Een generalist, maar een specialist daar waar nodig. Zakelijk en professioneel, maar altijd de (verbinding tussen) mensen en processen in ogenschouw nemend. De organisaties en teams van mijn klanten elke dag een beetje beter maken is mijn missie!
Ik wil teams en organisaties in beweging brengen, zodat ruimte ontstaat voor ontwikkeling en verandering. Hierdoor kan de energie worden gericht op de gezamenlijke doelen. Een beter resultaat èn meer plezier in de samenwerking; dàt is wat ik wil bereiken met het coachen van teams! Inzicht in en begrip creëren voor de individuele drijfveren (waaruit gedrag ontstaat). Waar verloopt de communicatie soepel en waar stroef? En hoe komt dat nu? Zonder oordeel of ‘in hokjes plaatsen’ van mensen.
Ik ben beschikbaar voor:
– opdrachten op het gebied van HR- en organisatieadvies (projectmatig of interim)
– teamcoaching
– geven van workshops of trainingen
– intervisie (deelnemen of begeleiden)
– uitwisselen van informatie of kennis (sparringpartner)

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!