Teamchange header

Ingrid Bijlmakers

Teamwork als waardevolle leerschool én als energiegever. Ingrid houdt van actie en doelgerichtheid. Ze werkt met veel enthousiasme, positiviteit en energie met teams in de zorgsector.

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Mijn hart, kennis en ervaring liggen bij de zorgsector. Met mijn kennis op het gebied van neurologie, communicatie, neurolinguïstisch programmeren (NLP), Systemisch Werken, Transactionele Analyse (TA). motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht werken, richt ik me in de teamcoachtrajecten voornamelijk op relationele vraagstukken.
Door het vergroten van inzicht in hoe teams samenwerken en de invloed van ieders persoonlijke aanpak en stijl van inspirerend communiceren op de teamdynamiek, ontstaat in mijn ogen ‘gretigheid’ bij de teamleden. Dan besef je wat er allemaal (nog meer) mogelijk is als je van elkaars krachten gebruik maakt. Het plezier van teamwork ervaren en ieders unieke bijdrage zien en inzetten en merken wat dát met het werkgeluk en teamdoelstellingen doet!
Teamcoaching – trajecten op maat / Teamtraining ‘Inspirerend Coachen op de Werkvloer’ / Training POP APK – maak je persoonlijk ontwikkelplan met behulp van paardenkracht (in co-creatie met Tessa Deen van Paardadvies) / Loopbaancoaching

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath