Teamchange header

Profiel van Ingrid Bijlmakers

Teamwork als waardevolle leerschool én als energiegever. Ingrid houdt van actie en doelgerichtheid. Ze werkt met veel enthousiasme, positiviteit en energie met teams in de zorgsector.

Ander profiel zoeken

LR_Gretig-085a.jpg

Alumnus van Teamchange

Mijn hart, kennis en ervaring liggen bij de zorgsector. Met mijn kennis op het gebied van neurologie, communicatie, neurolinguïstisch programmeren (NLP), Systemisch Werken, Transactionele Analyse (TA). motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht werken, richt ik me in de teamcoachtrajecten voornamelijk op relationele vraagstukken.
Door het vergroten van inzicht in hoe teams samenwerken en de invloed van ieders persoonlijke aanpak en stijl van inspirerend communiceren op de teamdynamiek, ontstaat in mijn ogen ‘gretigheid’ bij de teamleden. Dan besef je wat er allemaal (nog meer) mogelijk is als je van elkaars krachten gebruik maakt. Het plezier van teamwork ervaren en ieders unieke bijdrage zien en inzetten en merken wat dát met het werkgeluk en teamdoelstellingen doet!
Teamcoaching – trajecten op maat / Teamtraining ‘Inspirerend Coachen op de Werkvloer’ / Training POP APK – maak je persoonlijk ontwikkelplan met behulp van paardenkracht (in co-creatie met Tessa Deen van Paardadvies) / Loopbaancoaching

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account