Ingrid Bijlmakers

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Teamwork als waardevolle leerschool én als energiegever. Ingrid houdt van actie en doelgerichtheid. Ze werkt met veel enthousiasme, positiviteit en energie met teams in de zorgsector.

Zoek profiel

LR_Gretig-085a.jpg

Alumnus

Mijn hart, kennis en ervaring liggen bij de zorgsector. Met mijn kennis op het gebied van neurologie, communicatie, neurolinguïstisch programmeren (NLP), Systemisch Werken, Transactionele Analyse (TA). motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht werken, richt ik me in de teamcoachtrajecten voornamelijk op relationele vraagstukken.
Door het vergroten van inzicht in hoe teams samenwerken en de invloed van ieders persoonlijke aanpak en stijl van inspirerend communiceren op de teamdynamiek, ontstaat in mijn ogen ‘gretigheid’ bij de teamleden. Dan besef je wat er allemaal (nog meer) mogelijk is als je van elkaars krachten gebruik maakt. Het plezier van teamwork ervaren en ieders unieke bijdrage zien en inzetten en merken wat dát met het werkgeluk en teamdoelstellingen doet!
Teamcoaching – trajecten op maat / Teamtraining ‘Inspirerend Coachen op de Werkvloer’ / Training POP APK – maak je persoonlijk ontwikkelplan met behulp van paardenkracht (in co-creatie met Tessa Deen van Paardadvies) / Loopbaancoaching

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Ingrid Bijlmakers

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath