profiel: Ingeborg Weltevrede

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ingeborg is veranderbegeleider met een speciale affiniteit voor professionals in ontwikkeling. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit coachen, procesadvies en het begeleiden van leren in (management)teams in langlopende leeromgevingen. Ook geeft zij vorm aan vakgenootschappen samen met professionals die zichzelf en het vak willen ontwikkelen.
Ingeborg Weltevrede

Alumnus

Ik ben veranderkundig organisatiecoach en teambegeleider bij de provincie Zuid-Holland. Ik ben ook mede-auteur van het boek Mijn Binnenste Buiten, werken aan je professionele identiteit, met Manon Ruijters en collega’s. Ook heb ik veel ervaring met het aanwakkeren en begeleiden van startende vakgenootschappen. Daarover schreef ik samen met collega’s twee boekjes, een voor professionals die graag een vakgenootschap starten en een voor managers graag zien dat medewerkers dit zouden willen.
Ik krijg veel energie van teams die willen leren. Het ongemak dat daarbij hoort maakt dat het altijd spannend is. Ik geniet ervan als ik zie dat mensen dat ongemak aan durven gaan. Niet omdat het moet, maar omdat ze het zelf belangrijk vinden. Ik werk veel met professionals aan hun stevigheid en veerkracht. Bijvoorbeeld door vakontwikkeling in vakgenootschappen. Daarbij schenk ik vaak aandacht aan het werken aan professionele identiteit.
Kennis over en het begeleiden van vakgenootschappen in organisaties en het coachen van lerende teams in veranderende organisaties.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!