Ingeborg Weltevrede

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ingeborg is veranderbegeleider met een speciale affiniteit voor professionals in ontwikkeling. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit coachen, procesadvies en het begeleiden van leren in (management)teams in langlopende leeromgevingen. Ook geeft zij vorm aan vakgenootschappen samen met professionals die zichzelf en het vak willen ontwikkelen.

Zoek profiel

Ingeborg Weltevrede

Alumnus

Ik ben veranderkundig organisatiecoach en teambegeleider bij de provincie Zuid-Holland. Ik ben ook mede-auteur van het boek Mijn Binnenste Buiten, werken aan je professionele identiteit, met Manon Ruijters en collega’s. Ook heb ik veel ervaring met het aanwakkeren en begeleiden van startende vakgenootschappen. Daarover schreef ik samen met collega’s twee boekjes, een voor professionals die graag een vakgenootschap starten en een voor managers graag zien dat medewerkers dit zouden willen.
Ik krijg veel energie van teams die willen leren. Het ongemak dat daarbij hoort maakt dat het altijd spannend is. Ik geniet ervan als ik zie dat mensen dat ongemak aan durven gaan. Niet omdat het moet, maar omdat ze het zelf belangrijk vinden. Ik werk veel met professionals aan hun stevigheid en veerkracht. Bijvoorbeeld door vakontwikkeling in vakgenootschappen. Daarbij schenk ik vaak aandacht aan het werken aan professionele identiteit.
Kennis over en het begeleiden van vakgenootschappen in organisaties en het coachen van lerende teams in veranderende organisaties.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Ingeborg Weltevrede

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath