Teamchange header

Ingeborg Weltevrede

Ingeborg is veranderbegeleider met een speciale affiniteit voor professionals in ontwikkeling. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit coachen, procesadvies en het begeleiden van leren in (management)teams in langlopende leeromgevingen. Ook geeft zij vorm aan vakgenootschappen samen met professionals die zichzelf en het vak willen ontwikkelen.

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben veranderkundig organisatiecoach en teambegeleider bij de provincie Zuid-Holland. Ik ben ook mede-auteur van het boek Mijn Binnenste Buiten, werken aan je professionele identiteit, met Manon Ruijters en collega’s. Ook heb ik veel ervaring met het aanwakkeren en begeleiden van startende vakgenootschappen. Daarover schreef ik samen met collega’s twee boekjes, een voor professionals die graag een vakgenootschap starten en een voor managers graag zien dat medewerkers dit zouden willen.
Ik krijg veel energie van teams die willen leren. Het ongemak dat daarbij hoort maakt dat het altijd spannend is. Ik geniet ervan als ik zie dat mensen dat ongemak aan durven gaan. Niet omdat het moet, maar omdat ze het zelf belangrijk vinden. Ik werk veel met professionals aan hun stevigheid en veerkracht. Bijvoorbeeld door vakontwikkeling in vakgenootschappen. Daarbij schenk ik vaak aandacht aan het werken aan professionele identiteit.
Kennis over en het begeleiden van vakgenootschappen in organisaties en het coachen van lerende teams in veranderende organisaties.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath