Inge Morrenhof

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Inge is een energieke teamcoach met lef, die niet schroomt om liefdevol te confronteren. Scherp op de inhoud én met een lach!

Zoek profiel

inge-morrenhof

Alumnus

Ik werk als zelfstandig teamcoach met stevige professionals. Ik combineer een academische achtergrond met leidinggevende politie ervaring. Ik hou van teams ‘met gedoe’, het liefst onuitgesproken. Ik breng de boel hier weer in beweging!
Ik maak dingen bespreekbaar door liefdevol de confrontatie aan te gaan. Dit combineer ik met een dosis eenvoud en humor. Hierdoor kunnen ook zware onderwerpen op een luchtige manier besproken worden. In managementteams vervul ik vaak de rol van ondertitelaar. Ik geef woorden aan wat vaak onbesproken blijft. Daarmee wordt helder wat eerder nog niet zichtbaar was. En komt boven tafel waar het écht over moet gaan.
ik ben beschikbaar voor teamcoaching en interim klussen in een team waar wel wat moet gebeuren op het gebied van communicatie en samenwerking.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Inge Morrenhof

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath