Teamchange header

Inge Morrenhof

Inge is een energieke teamcoach met lef, die niet schroomt om liefdevol te confronteren. Scherp op de inhoud én met een lach!

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik werk als zelfstandig teamcoach met stevige professionals. Ik combineer een academische achtergrond met leidinggevende politie ervaring. Ik hou van teams ‘met gedoe’, het liefst onuitgesproken. Ik breng de boel hier weer in beweging!
Ik maak dingen bespreekbaar door liefdevol de confrontatie aan te gaan. Dit combineer ik met een dosis eenvoud en humor. Hierdoor kunnen ook zware onderwerpen op een luchtige manier besproken worden. In managementteams vervul ik vaak de rol van ondertitelaar. Ik geef woorden aan wat vaak onbesproken blijft. Daarmee wordt helder wat eerder nog niet zichtbaar was. En komt boven tafel waar het écht over moet gaan.
ik ben beschikbaar voor teamcoaching en interim klussen in een team waar wel wat moet gebeuren op het gebied van communicatie en samenwerking.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath