profiel: Inge Adams

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Inge is coach bij basisschoolbestuur SaKS in Alkmaar. Zij heeft zich doorontwikkeld van leerkracht naar coach en ondersteunt alle medewerkers in hun ontwikkeling. Ook onderhoudt zij contacten met de opleidingen waarmee samen opgeleid wordt en begeleidt zij de processen om dit te optimaliseren en voert zij schoolopleiderstaken uit.
Coach SaKS

Student

Ik ben coach bij basisschoolbestuur SaKS in Alkmaar. Ik heb mij doorontwikkeld van leerkracht naar coach en ik ondersteun al onze medewerkers in hun ontwikkeling. Ook onderhoud ik contacten met de opleidingen waarmee samen opgeleid wordt en begeleid ik de processen om dit te optimaliseren. Hiernaast voer ik schoolopleiderstaken uit, zoals het afnemen van assessments bij studenten en het ondersteunen van de mentoren van de studenten. In 2018 heb ik mijn Master Pedagogiek afgerond bij de HvA met uitstroomprofiel Leren & Innoveren.
Ik vind het leuk om te zien dat teams de tijd nemen om stil te staan bij zichzelf, hun individuele rol en bijdrage aan het geheel en de wisselwerking tussen teamleden. De dynamiek die speelt en welk effect of invloed dat heeft op het teamproces. Ik vind het uitdagend om daarin zelf een rol aan te nemen die ondersteunend is bij die bewustwording, die patronen en consequenties zichtbaar weet te maken en kan bijdragen aan het verbeteren van de samenwerking binnen het team groei van individuen.
– professionele uitwisseling
– bewust/onbewust gedrag
– Jungeriaanse leer
– ODC meetinstrument
– analytische coaching
– hoe leren mensen
– intrinsieke motivatie
– opleiden van mensen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!