Profiel van Ine van den Heijkant

Ine is een scherpe, warme en creatieve teamcoach die vanuit gepaste afstand teams en leidinggevenden aanzet om het beste uit het team te halen. Mijn kernwaarden integriteit authenticiteit, betrokkenheid, loyaliteit en respect zijn hierin wezenlijk!

Ander profiel zoeken

Alumnus van Teamchange

Ik ben een teamcoach die graag doorgrond en goede analyses maakt wat er speelt in teams waarom er een ongewenste teamdynamiek en/of patroon is ontstaan die de voortgang en plezier belemmert. Ik schroom niet om emoties aan te kaarten en verbind hart- en hoofdzaken. Werk graag met diverse concepten die teams inzichten geven in wat er speelt en nodig is om een gewenst resultaat te te geven. Daarnaast train ik teams en leidinggevenden om met elkaar voortgang ook op langere termijn te borgen.
Dat ik teams waarin het ontbreekt aan vertrouwen, respect, flow en transparantie om met elkaar resultaten te behalen, mag faciliteren om een gewenst teamklimaat te creëren. Een teamklimaat waarin fouten maken wederom mag, je je veilig voelt, en de flow en skills aanwezig zijn de “zaag scherp te houden” met elkaar Ik gebruik hiervoor theoretische en praktische concepten vanuit psychotherapie, drijfveerprofielen, Teamchange en vitaliteit.
1.Online vergaderen en thuiswerken. Hoe zorg ik er als team en teamleider voor dat alle teamleden op afstand toch gezien worden en gemotiveerd blijven om met elkaar de klus voor de organisatie te klaren. We bieden hiervoor een concrete toolkit aan die daarvoor praktische handvaten geeft .Deze is onderdeel van een breder arrangement.
2.Teamcoaching en teamtraining op basis van een inzichtelijk teamdrijfveren profiel op basis van “”Graves”.
3.Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit
4.Communicatie

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.