profiel: Ine van den Heijkant

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ine is een scherpe, warme en creatieve teamcoach die vanuit gepaste afstand teams en leidinggevenden aanzet om het beste uit het team te halen. Mijn kernwaarden integriteit authenticiteit, betrokkenheid, loyaliteit en respect zijn hierin wezenlijk!
foto-Ine-van-den-Heijkant--550x497

Alumnus

Ik ben een teamcoach die graag doorgrond en goede analyses maakt wat er speelt in teams waarom er een ongewenste teamdynamiek en/of patroon is ontstaan die de voortgang en plezier belemmert. Ik schroom niet om emoties aan te kaarten en verbind hart- en hoofdzaken. Werk graag met diverse concepten die teams inzichten geven in wat er speelt en nodig is om een gewenst resultaat te te geven. Daarnaast train ik teams en leidinggevenden om met elkaar voortgang ook op langere termijn te borgen.
Dat ik teams waarin het ontbreekt aan vertrouwen, respect, flow en transparantie om met elkaar resultaten te behalen, mag faciliteren om een gewenst teamklimaat te creëren. Een teamklimaat waarin fouten maken wederom mag, je je veilig voelt, en de flow en skills aanwezig zijn de “zaag scherp te houden” met elkaar Ik gebruik hiervoor theoretische en praktische concepten vanuit psychotherapie, drijfveerprofielen, Teamchange en vitaliteit.
1.Online vergaderen en thuiswerken. Hoe zorg ik er als team en teamleider voor dat alle teamleden op afstand toch gezien worden en gemotiveerd blijven om met elkaar de klus voor de organisatie te klaren. We bieden hiervoor een concrete toolkit aan die daarvoor praktische handvaten geeft .Deze is onderdeel van een breder arrangement.
2.Teamcoaching en teamtraining op basis van een inzichtelijk teamdrijfveren profiel op basis van “”Graves”.
3.Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit
4.Communicatie

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!