profiel: Igor Gieltjes

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Igor is een bevlogen coach met een passie om het maximale potentieel te laten stromen bij individuen en teams. Hij is iemand die nieuws- en leergierig is, gaat graag nieuwe uitdagingen aan en houdt van verdieping. Hij ziet vlot wat de kern van een situatie is en is in staat een passende werkvorm te vinden om weer beweging te brengen. Met rust en met humor!
profielfoto 1c

Student

Ik heb jarenlang sterke groei gerealiseerd bij nichespelers in de bouw en staalverwerkende industrie. Met een commerciële verantwoordelijkheid in hecht teamverband succesvolle bedrijven aangestuurd. Groei werd gerealiseerd op basis van mensen die gewaardeerd werden, vertrouwen kregen en uitgedaagd werden. Sinds 2018 zet ik mij als zelfstandig coach in om met een groter bereik hetzelfde te doen als daarvoor. Mensgericht groei realiseren en maximaal potentieel laten stromen. Daar haal ik mijn energie uit gecombineerd met de grote diversiteit en afwisseling in vraagstukken , mensen en teams.
Elke team is uniek en bevindt zich in zijn unieke ontwikkelmoment. Te schakelen om precies dat toe te voegen waar de behoefte het meest mee gediend is, geeft voldoening. Daarnaast is een team opgebouwd uit mensen met hun individuele thema’s en werkt een team binnen de context van een organisatie met eigen dynamieken. Deze complexiteit vind ik uitdagend en prikkelt mijn nieuwsgierigheid en creativiteit.
Teamcoaching en individuele coaching.

Verder kan men mij benaderen voor een gesprek, uitwisseling, inspiratie. Ik laat me verassen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!