Heleen Esser

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Heleen is positief, energiek, scherp en verbindend. Blij wordt zij van haar gezin (2 dochters & man), ondernemen met Claire, werken met groepen, buiten sporten, met vrienden samen op avontuur!

Zoek profiel

Leading doctors (27 van 195)

Student

Na mijn studie Sociologie in Amsterdam ben ik vrij snel het trainers en coachvak ingegaan. De diversiteit, afwisseling, verschillende groepen boeien mij oneindig. Ik werk voornamelijk in de medische wereld, waar ik artsen train om BURNIN en in ‘the lead’ te blijven, ondanks de dwingende waan van de dag. Hoe blijf je trouw aan wie je bent als mens? Dit is eigenlijk in alles wat ik doe mijn rode draad: eigenheid AAN zetten en van daaruit je eigen leven vormgeven.
Groepen in beweging krijgen: zelf weer aan het stuur zetten. Niet de het systeem leidend laten zijn (m.n. in ziekenhuizen/ zorg) maar als team een eigen koers bepalen. Individuen in de groep weer met elkaar vebinden De onderstroom vind ik mega boeiend. Wat gebeurt er zonder dat het echt gebeurt….. Hier zicht op krijgen, spiegelen, iets mee doen tbv de groep vind ik te gek.
Artsen/ groepen in de zorg/ maatschappen/ vakgroepen binnen ziekenhuizen en/of zorginstellingen/ advocaten.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Heleen Esser

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath