Hanna Boersema-Vermeer

Hanna Boersema-Vermeer werkt met veranderteams aan de veranderuitdagingen waar zij voor staan. Zij doet dat op basis van haar eigen ervaring als manager en adviseur.

Zoek profiel

HJV_1web-1.jpg

Opleider | Teamcoach

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Van mijn achtergrond als socioloog verdiep ik mij vaak in de vraag: ‘waarom gaat het in de organisatie zoals het gaat’. Samen met veranderteams maak ik patronen en dynamieken zichtbaar om zo bewust te kunnen veranderen. In 2016 publiceerde ik samen met Gertjan de Groot het boek ‘Werken met leren veranderen’, een boek vol praktijkverhalen, werkvormen en inspirerende literatuurtips. Dit boek hoort bij de bestseller Leren veranderen, geschreven door Léon de Caluwé en Hans Vermaak.
Als teamcoach en organisatieadviseur werk ik met veranderteams aan veranderopgaven. Veranderteams help ik om beter samen te werken, meer inzicht te krijgen in zichzelf en in de dynamiek van een organisatie, om zo bij te dragen aan duurzame verandering.

Rollen & regio's

Publicaties van Hanna Boersema-Vermeer

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath