Teamchange header

Profiel van Hanna Boersema-Vermeer

Hanna Boersema-Vermeer werkt met veranderteams aan de veranderuitdagingen waar zij voor staan. Zij doet dat op basis van haar eigen ervaring als manager en adviseur.

Ander profiel zoeken

HJV_1web-1.jpg

Opleider | Teamcoach van Teamchange

Van mijn achtergrond als socioloog verdiep ik mij vaak in de vraag: ‘waarom gaat het in de organisatie zoals het gaat’. Samen met veranderteams maak ik patronen en dynamieken zichtbaar om zo bewust te kunnen veranderen. In 2016 publiceerde ik samen met Gertjan de Groot het boek ‘Werken met leren veranderen’, een boek vol praktijkverhalen, werkvormen en inspirerende literatuurtips. Dit boek hoort bij de bestseller Leren veranderen, geschreven door Léon de Caluwé en Hans Vermaak.
Als teamcoach en organisatieadviseur werk ik met veranderteams aan veranderopgaven. Veranderteams help ik om beter samen te werken, meer inzicht te krijgen in zichzelf en in de dynamiek van een organisatie, om zo bij te dragen aan duurzame verandering.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.