profiel: Frits Cohen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Frits Cohen is niet voor een gat te vangen. Hij is veelzijdig en creatief maar laat dat niet zo snel zien.. Gevalletje valse bescheidenheid, Frits houdt van diepgang, is serieus en loyaal. Hij biedt structuur en daagt uit om niet vast te blijven zitten in oude patronen. Dat laatste is ook zijn eigen voortdurende aandachtspunt.
25F22609-6E6B-41C6-8486-5E48503DC842

Collega | Teamcoach

Ik ben een autodidact op het gebied van team- en organisatieontwikkeling. Dat werk voer ik nu meer dan 20 jaar met plezier uit. Mijn missie in het leven is ‘samen werken aan samenwerken’. Samen betekent voor mij ook samen met mezelf: mijn lichaam, geest en ziel. Mijn nuchterheid en realiteitszin staan een holistische kijk op het leven niet in de weg. Sterker nog ik weet en ervaar dat alles met alles in verbinding staat en elkaar beïnvloedt. Van micro tot macro van planetair tot kosmisch. Daar houdt ik me in mijn werk en privé mee bezig. Ik ontwikkel me elke dag.
Mijn werk is werken met teams, als teamcoach. Ik geloof in harmonie en volg evolutiebioloog Martin Nowak die bewijst dat het niet de sterksten zijn die overleven, maar zij die het beste in staat zijn samen te werken. Wat mij inspireert is teamleden te faciliteren een gezamenlijke ambitie te laten maken en geïnteresseerd te zijn in elkaar en echt naar elkaar te luisteren. Elkaar op te zoeken en elkaar te versterken om gezamenlijk de teamambitie te leven.
Teamcoaching en organisatieontwikkeling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!