Frits Cohen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Frits Cohen is niet voor een gat te vangen. Hij is veelzijdig en creatief maar laat dat niet zo snel zien.. Gevalletje valse bescheidenheid, Frits houdt van diepgang, is serieus en loyaal. Hij biedt structuur en daagt uit om niet vast te blijven zitten in oude patronen. Dat laatste is ook zijn eigen voortdurende aandachtspunt.

Zoek profiel

25F22609-6E6B-41C6-8486-5E48503DC842

Teamcoach

Ik ben een autodidact op het gebied van team- en organisatieontwikkeling. Dat werk voer ik nu meer dan 20 jaar met plezier uit. Mijn missie in het leven is ‘samen werken aan samenwerken’. Samen betekent voor mij ook samen met mezelf: mijn lichaam, geest en ziel. Mijn nuchterheid en realiteitszin staan een holistische kijk op het leven niet in de weg. Sterker nog ik weet en ervaar dat alles met alles in verbinding staat en elkaar beïnvloedt. Van micro tot macro van planetair tot kosmisch. Daar houdt ik me in mijn werk en privé mee bezig. Ik ontwikkel me elke dag.
Mijn werk is werken met teams, als teamcoach. Ik geloof in harmonie en volg evolutiebioloog Martin Nowak die bewijst dat het niet de sterksten zijn die overleven, maar zij die het beste in staat zijn samen te werken. Wat mij inspireert is teamleden te faciliteren een gezamenlijke ambitie te laten maken en geïnteresseerd te zijn in elkaar en echt naar elkaar te luisteren. Elkaar op te zoeken en elkaar te versterken om gezamenlijk de teamambitie te leven.
Teamcoaching en organisatieontwikkeling

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Frits Cohen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath