Teamchange header

Profiel van Frank Rubingh

Frank is 50 en helaas nog geen feest kunnen houden :-). Echtgenoot van Alexandra en we hebben 3 kinderen. Verder behulpzaam, praktisch en regelt graag dingen. Voetbal, fietsen, aikido, sport in het algemeen, klusjes zijn met name de hobby’s.

Ander profiel zoeken

Frank linkedin

Student van Teamchange

Ik ben scrummaster en functioneel beheerder binnen een software ontwikkel team binnen de rabobank. Als team automatiseren we verschillende werkwijzen en ondersteunen we de gebruikers om ook zelf hun werk te automatiseren mbv het powerplatform. dit doen we wereldwijd en voor meer dan 40000 colega’s.
ik geloof wel in een bepaalde harmonie in een team met verschillende karaktereigenschappen. Iedereen is uniek en dat je samen een product maakt wat een klant blij maakt is een mooi doel. Vanuit mijn rol hier zeker mee te maken.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.