Frank Rubingh

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Frank is 50 en helaas nog geen feest kunnen houden :-). Echtgenoot van Alexandra en we hebben 3 kinderen. Verder behulpzaam, praktisch en regelt graag dingen. Voetbal, fietsen, aikido, sport in het algemeen, klusjes zijn met name de hobby’s.

Zoek profiel

Frank linkedin

Student

Ik ben scrummaster en functioneel beheerder binnen een software ontwikkel team binnen de rabobank. Als team automatiseren we verschillende werkwijzen en ondersteunen we de gebruikers om ook zelf hun werk te automatiseren mbv het powerplatform. dit doen we wereldwijd en voor meer dan 40000 colega’s.
ik geloof wel in een bepaalde harmonie in een team met verschillende karaktereigenschappen. Iedereen is uniek en dat je samen een product maakt wat een klant blij maakt is een mooi doel. Vanuit mijn rol hier zeker mee te maken.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Frank Rubingh

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath