profiel: Frank Hermsen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Frank is adviseur/coach voor bestuurders, directies en managementteams. Frank helpt hen om echte keuzes te maken, de consequenties van de keuzes te zien en deze te kunnen hanteren.
2039-Frank-Hermsen-foto-Lucien-Souisa-300x300

Alumnus

Ik ben iemand die vooral wordt geboeid en uitgedaagd om dat wat bedacht is werkend te krijgen in de praktijk. Dat doe ik als adviseur/procesbegeleider bij reorganisaties en fusies binnen de zorg en gemeenten. Daarnaast begeleid ik organisatie ontwikkeltrajecten op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en planmatig werken. Opgeleid aan de Nederlandse Politie Academie heb ik eerst leiding gegeven aan verschillende eenheden binnen de politie. Daarnaast daar veel actief geweest in het crisismanagement. Na een overstap naar Twynstra Gudde in 2005 met Collegamento advies gestart.
In teams de aanwezige kwaliteiten en diversiteit zodanig aanspreken en inzetten zodat zij effectief hun (collectieve) ambities waar kunnen maken. Dat is waar mijn energie zit. Vooral wanneer het team voor een complexe uitdaging staat. Ik werk veel met bestuurders, directies en managementteams.
Complexe uitdagingen op het gebied van het “werkend” krijgen van dat wat bedacht is.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!