Frank Hermsen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Frank is adviseur/coach voor bestuurders, directies en managementteams. Frank helpt hen om echte keuzes te maken, de consequenties van de keuzes te zien en deze te kunnen hanteren.

Zoek profiel

2039-Frank-Hermsen-foto-Lucien-Souisa-300x300

Alumnus

Ik ben iemand die vooral wordt geboeid en uitgedaagd om dat wat bedacht is werkend te krijgen in de praktijk. Dat doe ik als adviseur/procesbegeleider bij reorganisaties en fusies binnen de zorg en gemeenten. Daarnaast begeleid ik organisatie ontwikkeltrajecten op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en planmatig werken. Opgeleid aan de Nederlandse Politie Academie heb ik eerst leiding gegeven aan verschillende eenheden binnen de politie. Daarnaast daar veel actief geweest in het crisismanagement. Na een overstap naar Twynstra Gudde in 2005 met Collegamento advies gestart.
In teams de aanwezige kwaliteiten en diversiteit zodanig aanspreken en inzetten zodat zij effectief hun (collectieve) ambities waar kunnen maken. Dat is waar mijn energie zit. Vooral wanneer het team voor een complexe uitdaging staat. Ik werk veel met bestuurders, directies en managementteams.
Complexe uitdagingen op het gebied van het “werkend” krijgen van dat wat bedacht is.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Frank Hermsen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath