Teamchange header

Profiel van Frank Hermsen

Frank is adviseur/coach voor bestuurders, directies en managementteams. Frank helpt hen om echte keuzes te maken, de consequenties van de keuzes te zien en deze te kunnen hanteren.

Ander profiel zoeken

2039-Frank-Hermsen-foto-Lucien-Souisa-300x300

Student van Teamchange

Ik ben iemand die vooral wordt geboeid en uitgedaagd om dat wat bedacht is werkend te krijgen in de praktijk. Dat doe ik als adviseur/procesbegeleider bij reorganisaties en fusies binnen de zorg en gemeenten. Daarnaast begeleid ik organisatie ontwikkeltrajecten op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en planmatig werken. Opgeleid aan de Nederlandse Politie Academie heb ik eerst leiding gegeven aan verschillende eenheden binnen de politie. Daarnaast daar veel actief geweest in het crisismanagement. Na een overstap naar Twynstra Gudde in 2005 met Collegamento advies gestart.
In teams de aanwezige kwaliteiten en diversiteit zodanig aanspreken en inzetten zodat zij effectief hun (collectieve) ambities waar kunnen maken. Dat is waar mijn energie zit. Vooral wanneer het team voor een complexe uitdaging staat. Ik werk veel met bestuurders, directies en managementteams.
Complexe uitdagingen op het gebied van het “werkend” krijgen van dat wat bedacht is.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.