profiel: Frank Doesburg

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sinds april 2023 is Frank Doesburg werkzaam als teamcoach binnen de Hartekamp Groep. Hiervoor was hij 16 jaar lang social worker binnen diverse disciplines in de gehandicaptenzorg. De laatste zes jaar hiervan werkte hij als senior begeleider op projecten in de woonwijken van Haarlem. Als teamcoach staat Frank voor een veilige omgeving, waarin alles er mag zijn en alles uiteindelijk een plekje vindt, zodat de teamdoelen en het teamgeluk een weg gaan vinden.
frank-doesburg-square

Alumnus

Ik heb van 2009 t/m 2023 als social worker gewerkt op diverse groepen van de Hartenkamp Groep. Voordat ik in vaste dienst ging heb eerst twee jaar allround oproepwerk gedaan binnen de organisatie. Naast mijn zorg carrière, heb ik een muzikale carrière gehad. Hierdoor ben ik pas later gaan studeren. Mijn havo opleiding rondde ik af in 2006. Mijn MBO opleiding niveau 4 ‘Persoonlijk begeleider’ in 2017, gevolgd door mijn HBO opleiding ‘Social Work’ in 2022.
Het mooiste aan teams is dat het dynamisch is. Geen enkel team is hetzelfde en heeft unieke kenmerken, personen & situaties. Voor mij is dat het spel, aansluiten bij hetgeen wat er die dag, op dat moment, binnen het team speelt.
Professionele uitwisseling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!