profiel: Ellen van Dam

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ellen heeft veel kennis en ervaring in het begeleiden van teams en het opleiden van teamprofessionals. Ze werkt met scherpte, diepgang en humor met dat wat er in en tussen mensen gebeurt. Wat maakt dat je niet doet wat je eigenlijk wel kan en hoe creëer je daar beweging in?! Ze heeft een breed interventie-repertoire en daagt je uit daarmee te experimenteren. Die ervaring beklijft.
DSC_5532C kopie

Opleider | Teamcoach

Ik heb een antenne voor wat er in de onderstroom gebeurt en soms tegenzit om je doel te behalen. Dat leg ik op tafel; ik werk met wat er ín het moment gebeurt, vergroot uit en ondertitel. Hoe kan je dat wat goed werkt uitbouwen? Wat maakt dat anderen je al dan niet volgen en hoe beïnvloedt je dat? Hoe breng je het systeem, het samenspel en de spelers in balans om het beste naar boven te halen?
Uit eigen ervaring weet ik hoe spannend het kan zijn in groepen en hoe je jezelf en elkaar dan klem kan zetten. Frustrerend is het om er niet uit te kunnen halen wat er in zit. Het is fascinerend om je daar bewust van te worden en jezelf vrij te kunnen spelen. Zodat je meer kunt sturen en verschil kunt maken. Dat geldt steeds weer zowel voor mij als de teams waarmee ik werk. Zingevend vind ik dat!
Begeleiding van teams, partners en individuen in verandertrajecten
Opleiding en training van teamprofessionals
Leiderschapsontwikkeling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!