profiel: Efred Bos

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Efred is systemisch- / teamcoach, trainer en GGZ agoog.
Efred-Bos-Juni-2020-2.jpg

Alumnus

Als systemisch coach maak ik In mijn praktijk gebruik van meerdere psychosociale therapeutische methoden die elkaar aanvullen en versterken. Tevens was ik de afgelopen 10 jaar manager bij een grote zorginstellingen voor mensen met en verstandelijke beperking en een pschy. ziektebeeld. Nu heb ik 4 maanden sabbatical. Om daarna vanuit mijn praktijk coach en trainers act. uit te voeren. Het ZIJN van de mens ervaar ik als kracht van de mogelijkheden Met aandacht voor zelfreflectie, om te genieten van het leren en het ontdekken. Daarom staan leren en ontwikkelen centraal in mijn leven.
Gedurende mijn 32 jarige arbeidsleven werkte ik in en met teams. Dit boeit mij vanwege de dynamische groepsprocessen , ontwikkelprocessen en teamfases die zich binnen teams altijd afspelen. Graag heb ik altijd oog voor individu binnen een team. Hoe ontwikkeld iemand zich, of hoe houdt iemand zich staande binnen een team, Ik vind het leuk mensen bewust te maken, kennis over te dragen, team te begeleiden naar een samenwerkingsniveau die door iedereen als goed wordt ervaren.
(systemisch-) coaching

Intervisie

Brainstormen

Training ontwikkelen en aanbieden

Dialoog

Gespreksleider moreelberaad

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!