Efred Bos

Efred is systemisch coach, trainer i.o en GGZ agoog.

Zoek profiel

Efred-Bos-Juni-2020-2.jpg

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Als systemisch coach maak ik In mijn praktijk gebruik van meerdere psychosociale therapeutische methoden die elkaar aanvullen en versterken. Tevens was ik de afgelopen 10 jaar manager bij een grote zorginstellingen voor mensen met en verstandelijke beperking en een pschy. ziektebeeld. Nu heb ik 4 maanden sabbatical. Om daarna vanuit mijn praktijk coach en trainers act. uit te voeren. Het ZIJN van de mens ervaar ik als kracht van de mogelijkheden Met aandacht voor zelfreflectie, om te genieten van het leren en het ontdekken. Daarom staan leren en ontwikkelen centraal in mijn leven.
Gedurende mijn 32 jarige arbeidsleven werkte ik in en met teams. Dit boeit mij vanwege de dynamische groepsprocessen , ontwikkelprocessen en teamfases die zich binnen teams altijd afspelen. Graag heb ik altijd oog voor individu binnen een team. Hoe ontwikkeld iemand zich, of hoe houdt iemand zich staande binnen een team, Ik vindt het leuk mensen bewust te maken, kennis over te dragen, team te begeleiden naar een samenwerkingsniveau die door iedereen als goed wordt ervaren.
(systemisch-) coaching
Intervisie
Brainstormen
Training ontwikkelen en aanbieden
Dialoog
Gespreksleider moreelberaad

Rollen & regio's

Publicaties van Efred Bos

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath