Efred Bos

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Efred is systemisch- / teamcoach, trainer en GGZ agoog.

Zoek profiel

Efred-Bos-Juni-2020-2.jpg

Alumnus

Als systemisch coach maak ik In mijn praktijk gebruik van meerdere psychosociale therapeutische methoden die elkaar aanvullen en versterken. Tevens was ik de afgelopen 10 jaar manager bij een grote zorginstellingen voor mensen met en verstandelijke beperking en een pschy. ziektebeeld. Nu heb ik 4 maanden sabbatical. Om daarna vanuit mijn praktijk coach en trainers act. uit te voeren. Het ZIJN van de mens ervaar ik als kracht van de mogelijkheden Met aandacht voor zelfreflectie, om te genieten van het leren en het ontdekken. Daarom staan leren en ontwikkelen centraal in mijn leven.
Gedurende mijn 32 jarige arbeidsleven werkte ik in en met teams. Dit boeit mij vanwege de dynamische groepsprocessen , ontwikkelprocessen en teamfases die zich binnen teams altijd afspelen. Graag heb ik altijd oog voor individu binnen een team. Hoe ontwikkeld iemand zich, of hoe houdt iemand zich staande binnen een team, Ik vind het leuk mensen bewust te maken, kennis over te dragen, team te begeleiden naar een samenwerkingsniveau die door iedereen als goed wordt ervaren.
(systemisch-) coaching

Intervisie

Brainstormen

Training ontwikkelen en aanbieden

Dialoog

Gespreksleider moreelberaad

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Efred Bos

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath