profiel: Durk de Boer

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Durk is een Verandersupporter. Hij doet niets liever dan mensen, teams & organisaties, begeleiden in de door hun gewenste verandering. De focus ligt hierbij op het realiseren van een duurzame ontwikkeling. De afgelopen 30 jaar heeft Durk ervaring & kennis opgedaan als leidinggevende, adviseur, trainer, coach & spreker. Zijn kennis & ervaring mixt hij met energie, humor en een positieve houding.
Het Onderwijsbureau - portretten sep 2018-0026221

Student

Ik ben geïnteresseerd in wat mensen drijft. Mijn studies zijn dan ook journalistiek & theologie. Mijn loopbaan begon als jongerenwerker. Ik ben doorgerold in het MBO als decaan, docent & teamleider. Leidinggeven vond ik leuk & daarom heb ik onderwijsmanagement gestudeerd. In het onderwijs ben ik doorgegroeid als directeur & bestuurder. In 2013 heb ik ontslag genomen en ben ik mijn bedrijf gestart. Focus lag op leiderschaps- & teamontwikkeling. In 2020 heb ik de masterclass Verandering & gedrag gevolgd. Vandaaruit is Verandersupporters ontstaan.
Mijn focus ligt bij teamontwikkeling op het versterken van het team & hun onderlinge samenwerking. Hierbij neem ik een begeleidende rol aan & probeer theorie & praktijk voortdurend aan elkaar te koppelen. De focus in mijn aanpak ligt op het menselijke gedrag, want uiteindelijk wordt daar het verschil meegemaakt. De methodieken die ik altijd gebruik in teams zijn: Het Teamwiel & De Ladder.
De onderwerpen/vraagstukken waar ik op aanga zijn: persoonlijke & leiderschapsontwikkeling – teamontwikkeling & organisatieontwikkeling met daarbij speciale focus op het menselijke gedrag. Ik ben inzetbaar als coach – trainer – consultant & spreker.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!