Dorith Frankort

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ouder- en Kindadviseur en (Team)coach bij Ouder- en Kindteams Amsterdam

Zoek profiel

foto df

Teamcoach

Met veel passie en gedrevenheid coach ik teams en individuen binnen de Ouder- en Kindteams Amsterdam. Ik ondersteun de organisatie door de teams mee te nemen bij veranderingen en transformaties binnen de organisatie of in het werkveld. Teamontwikkeling, vitaliteit en teambuilding zijn hierbij centrale onderwerpen. Naast deze functie begeleid ik jongeren en gezinnen met problemen en/of opvoedvragen. Door een systemische benadering in combinatie met cognitieve (oplossingsgerichte) gedragstherapie versterk ik de cliënt of het cliëntsysteem.
De gropesdynamiek, hoe deze kan verschillen. De energie of het gebrek aan. Ik vind het boeiend en uitdagend om het groepsproces positief te beïnvloeden. Het bespreekbaar maken van de onderstroom en het teruggeven van de eigen regie. Waar hebben de afzonderlijks teamleden zélf invloed op? Wat kan er bijdragen aan hun eigen werkgeluk enz.
– inhoudelijk invulling geven aan een teamdag– teamsessies op het gebied van samenwerking en communicatie– teamsessies op het gebied van verbinding– invlechten nieuwe teamleden in het team als het gaat om het opnemen van een een andere organisatie– intervisie begeleiding– het opzetten van en invulling geven aan casuistiekgroep– individuele coaching– workshop op het gebied van vitaliteit en veerkracht
Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Dorith Frankort

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath