Door Jakobsen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Door biedt trainingen aan binnen het sociale domein. Daarnaast begeleidt ze groepen binnen gemeenten en hulpverlening bij hun intervisies.

Zoek profiel

202d8fea-ef0d-41dc-abe3-89a27ffe4e5f

Student

Na jaren in het speciaal (voortgezet) onderwijs als docente ben ik gaan werken op de University for Applied Sciences in Vlissingen, aan de opleiding Social Work. Daarnaast ben ik een opleiding tot dramatherapeut gaan volgen. Sinds een aantal jaar werk ik als freelancer. Ik geef nog workshops op de University en verzorg daarnaast trainingen in het sociale domein, denk aan een training ‘Effectieve gespreksvoering met ouders’ aan pedagogisch medewerkers van de kinderopvang. Ook begeleid ik diverse groepen binnen gemeenten en hulpverleningsinstanties bij hun intervisie. Lekker divers dus!
Ik vind het leuk om met een grote diversiteit aan mensen en persoonlijkheden samen te werken. Ik zie het als een uitdaging om hen met elkaar in verbinding te brengen, elkaar ‘echt’ te zien.
– Trainingen op het sociale vlak
– Begeleiden van intervisie
– Workshops drama en creatief denken

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Door Jakobsen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath