Dirk Bosch

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Dirk is werkzaam bij B&T als organisatie-adviseur. Hiervoor heeft Dirk gewerkt in het onderwijs op verschillende niveaus. Van leerkracht tot bovenschools directeur.

Zoek profiel

Dirk Bosch

Student

Ik ben 30 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Daarna ben ik overgestapt naar B&T. Tijdens mijn werkzame leven in het onderwijs was ik: leerkracht, adunct-directeur, directeur, bovenschool directeur en adviseur onderwijs en kwaliteit. Daarnaast ben ik onderwijsadviseur geweest van de ParnasSys-academie. Naast mijn werkzame leven ben ik vader van twee kinderen en partner van Jeanette. Met ons gezin vermaken we ons enorm als we geocachen in de vakanties en weekenden.
Vanuit mijn functie als leerkracht, directeur en adviseur heb ik veel te maken (gehad) met teams. De uitdaging vind ik om samen een stip op de horizon te plaatsen en met elkaar daar naar toe te werken. Zo’n reis is vaak niet lineair. Vaker gebeurt het dat je twee stappen vooruit doet om er daarna weer één achteruit te doen. Samen reflecteren op het proces en als het nodig is bijstellen om weer de reist te continueren.
Vanuit mijn adviseursschap ben ik te benaderen voor kwaliteitsvraagstukken binnen het onderwijs.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Dirk Bosch

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath