Teamchange header

Profiel van Daniëlle Boevink

Daniëlle is een ervaren teamcoach die elke dag blij is dat ze dit werk mag doen!

Ander profiel zoeken

Daniëlle is een levensgenieter

Alumnus | Opleider van Teamchange

Ik ben een ervaren en teamcoach en ben vooral bekend in de wereld van zorg en welzijn, en met de overheid. Woorden die mij kenmerken zijn: toegankelijk, liefdevol confronterend, inspirerend, oplossingsgericht en gevoel voor humor.
Ik werk met teams en houd van de dynamiek in die teams! Elk team is weer anders en veel thema’s zijn universeel. Het liefst werk ik met teams waar veel ‘gedoe’ is. Door aan te sluiten bij wat er is, samen op zoek gaan naar wat er leeft in de onderstroom. En respecteren dat nog niet alles benoemd kan worden. Van en met elkaar willen leren en ontwikkelen.
Je kunt me benaderen voor alle teams die willen reflecteren op en groeien in hun ontwikkeling.
Daarnaast geef ik graag trainingen en werk ik als opleider bij Teamchange.
En je mag me altijd bellen als je samen wilt werken met een team.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.