Daniëlle Boevink

Daniëlle is een ervaren teamcoach die elke dag blij is dat ze dit werk mag doen!

Zoek profiel

Daniëlle is een levensgenieter

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een ervaren en teamcoach en ben vooral bekend in de wereld van zorg en welzijn, en met de overheid. Woorden die mij kenmerken zijn: toegankelijk, liefdevol confronterend, inspirerend, oplossingsgericht en gevoel voor humor.
Ik werk met teams en houd van de dynamiek in die teams! Elk team is weer anders en veel thema’s zijn universeel. Het liefst werk ik met teams waar veel ‘gedoe’ is. Door aan te sluiten bij wat er is, samen op zoek gaan naar wat er leeft in de onderstroom. En respecteren dat nog niet alles benoemd kan worden. Van en met elkaar willen leren en ontwikkelen.
Je kunt me benaderen voor alle teams die willen reflecteren op en groeien in hun ontwikkeling.
Daarnaast geef ik graag trainingen en werk ik als opleider bij Teamchange.
En je mag me altijd bellen als je samen wilt werken met een team.

Rollen & regio's

Publicaties van Daniëlle Boevink

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath