profiel: Corrianne Kamminga

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Corrianne is enthousiast en ziet overal kansen in. Ze kan verbindingen maken en aansluiten bij het individu en het team. Belangrijk vind zij het om te kijken naar de positieve dingen en deze uit te vergroten.
fall back profiel foto

Student

Van origine ben ik HBO-verpleegkundige. Ik ben analytisch ingesteld en de praktijk verweven met de theorie vind ik heerlijk om te doen. Vanuit een ondersteunende en coördinerende rol naast de manager heb ik de overstap gemaakt naar teamcoach. Want hoe mooi de zorg ook is, het werken met teams is minstens zo mooi! Ik ben moeder van 2 kinderen en geniet samen met mijn man van ons drukke en gezellige gezinsleven.
Het leuke aan werken met teams vind ik de dynamiek. Door mijn achtergrond in de zorg is het voor mij gemakkelijk aansluiten bij zorgteams. Het werken met een team aan een eigen teamplan is iets wat ik graag doe. Vooral de ontwikkeling gedurende het proces, het stijgen van het teamgevoel, vertrouwen en verantwoordelijkheid is mooi om te mogen aanschouwen.
Professionele uitwisseling.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!