Corine van der Sluijs

Corine is een betrokken, empathische coach en organisatieadviseur, altijd op zoek naar de verbinding en een oplossing. Ze brengt in haar coaching 30 jaar ervaring als manager, interim verandermanager, organisatie adviseur en coach in.

Zoek profiel

Fotoshoot 2017 (2)

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik werk al 30 jaar als zelfstandig adviseur, manager en coahc. Rode draad door de keuzes die ik door de jaren heen heb gemaakt, is dat ik graag een eigen koers vaar, gedreven vanuit nieuwsgierigheid, gecombineerd met ongedurigheid, snelle scherpe analyse, snel inzicht in wat mensen drijft en de neiging mezelf elke keer opnieuw te willen uitdagen. Met deze eigenschappen ‘op zak’ heb ik me in alles wat ik onderneem altijd gericht op verbeteringen in zowel organisatieprocessen, hoe mensen werken, of ze het juiste werk doen, hoe er wordt samengewerkt en gecommuniceerd.
Ik heb een achtergrond in communicatie. Heb daardoor in al mijn rollen altijd meer dan gemiddeld belangstelling voor en ook inzicht in hoe het team functioneert en hoe effectief het is.
Coaching van management teams

Rollen & regio's

Publicaties van Corine van der Sluijs

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath