profiel: Corine van der Sluijs

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Corine is een betrokken, empathische organisatieadviseur en coach van management teams, altijd op zoek naar de verbinding en een oplossing. Ze brengt in haar coaching 30 jaar ervaring als manager, interim verandermanager, organisatie adviseur en coach in.
Fotoshoot 2017 (2)

Alumnus | Teamcoach

Ik werk al 30 jaar als zelfstandig adviseur, manager en coach. Rode draad door de keuzes die ik door de jaren heen heb gemaakt, is dat ik graag een eigen koers vaar, gedreven vanuit nieuwsgierigheid, gecombineerd met ongedurigheid, snelle scherpe analyse, snel inzicht in wat mensen drijft en de neiging mezelf elke keer opnieuw te willen uitdagen. Met deze eigenschappen ‘op zak’ heb ik me in alles wat ik onderneem altijd gericht op verbeteringen in zowel organisatieprocessen, hoe mensen werken, of ze het juiste werk doen, hoe er wordt samengewerkt en gecommuniceerd.
Ik heb een achtergrond in communicatie. Heb daardoor in al mijn rollen altijd meer dan gemiddeld belangstelling voor en ook inzicht in hoe het team functioneert en hoe effectief het is.
Coaching van management teams

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!