Teamchange header

Corine van der Sluijs

Corine is een betrokken, empathische coach en organisatieadviseur, altijd op zoek naar de verbinding en een oplossing. Ze brengt in haar coaching 30 jaar ervaring als manager, interim verandermanager, organisatie adviseur en coach in.

Zoek profiel

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik werk al 30 jaar als zelfstandig adviseur, manager en coahc. Rode draad door de keuzes die ik door de jaren heen heb gemaakt, is dat ik graag een eigen koers vaar, gedreven vanuit nieuwsgierigheid, gecombineerd met ongedurigheid, snelle scherpe analyse, snel inzicht in wat mensen drijft en de neiging mezelf elke keer opnieuw te willen uitdagen. Met deze eigenschappen ‘op zak’ heb ik me in alles wat ik onderneem altijd gericht op verbeteringen in zowel organisatieprocessen, hoe mensen werken, of ze het juiste werk doen, hoe er wordt samengewerkt en gecommuniceerd.
Ik heb een achtergrond in communicatie. Heb daardoor in al mijn rollen altijd meer dan gemiddeld belangstelling voor en ook inzicht in hoe het team functioneert en hoe effectief het is.
Coaching van management teams

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath