Claudia Molendijk

Claudia is een mensgerichte scrummaster.

Zoek profiel

pasfoto

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een mensgerichte scrummaster. Ik werk liever met de energieën in het team dan met de strikte scrumregels en de processen. Als mensgerichte scrummaster treedt ik respectvol in verbinding met mensen, luister ik , vraag ik door, geef ik vertrouwen en benoem ik wat ik zie. Zo werk ik naar een resultaat toe. Momenteel volg ik ook de opleiding ECO Intention waar ik leer om energie waar te nemen, te interpreteren en te verbeteren. In de toekomst wil ik graag deze twee vakgebieden gaan combineren om te kunnen werken met energieën van teams en organisaties.
Ik hou van de beweging in teams.
Professionele uitwisseling

Rollen & regio's

Publicaties van Claudia Molendijk

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath