Teamchange header

Claudia Molendijk

Claudia is een mensgerichte scrummaster.

Zoek profiel

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een mensgerichte scrummaster. Ik werk liever met de energieën in het team dan met de strikte scrumregels en de processen. Als mensgerichte scrummaster treedt ik respectvol in verbinding met mensen, luister ik , vraag ik door, geef ik vertrouwen en benoem ik wat ik zie. Zo werk ik naar een resultaat toe. Momenteel volg ik ook de opleiding ECO Intention waar ik leer om energie waar te nemen, te interpreteren en te verbeteren. In de toekomst wil ik graag deze twee vakgebieden gaan combineren om te kunnen werken met energieën van teams en organisaties.
Ik hou van de beweging in teams.
Professionele uitwisseling

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath