Christy Pach

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Christy is een inspirerende en bevlogen professional. Zij heeft jarenlang ervaring in diverse managementfuncties en kent de praktijk als geen ander. Professionals en teams kan zij goed spiegelen op het innemen van hun rol in het geheel. .

Zoek profiel

Christy Pach

Alumnus

Ik ben een pionier en niet bang om aan iets nieuws te beginnen. Hoewel ik altijd uit visie handel is mijn ‘Pipi gehalte’ behoorlijk hoog, zie ik overal kansen en ben ik pragmatisch ingesteld. Zingen is al jaren mijn grote passie. Mijn ervaring met stemwerk en muziek komt terug in speelse werkvormen met groepen en in mijn aandacht voor klank, intonatie en lichaamstaal. Ik help teams in de kinderopvang en basisscholen bij de samenwerking en ontwikkelde daarvoor ‘IKC in 7 stappen’.
Teams zijn de meest levendige organismen in een organisatie, altijd in beweging. Je brengt er soms meer tijd mee door dan thuis. Hoe haal je het beste uit jezelf én uit je team? Teams zijn voor mij de sleutel tot succesvolle resultaten.
Je vindt in mij een teamcoach met ruime managementervaring, een kritische sparringpartner en adviseur. Ik ben een echte verbinder die overal kansen ziet. Team- en organisatieontwikkeling in kinderopvang en integrale kindcentra (IKC) is mijn specialiteit.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Christy Pach

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath