profiel: Christy Pach

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Christy is een inspirerende en bevlogen professional. Zij heeft jarenlang ervaring in diverse managementfuncties en kent de praktijk als geen ander. Professionals en teams kan zij goed spiegelen op het innemen van hun rol in het geheel. .
Christy Pach

Alumnus

Ik ben een pionier en niet bang om aan iets nieuws te beginnen. Hoewel ik altijd uit visie handel is mijn ‘Pipi gehalte’ behoorlijk hoog, zie ik overal kansen en ben ik pragmatisch ingesteld. Zingen is al jaren mijn grote passie. Mijn ervaring met stemwerk en muziek komt terug in speelse werkvormen met groepen en in mijn aandacht voor klank, intonatie en lichaamstaal. Ik help teams in de kinderopvang en basisscholen bij de samenwerking en ontwikkelde daarvoor ‘IKC in 7 stappen’.
Teams zijn de meest levendige organismen in een organisatie, altijd in beweging. Je brengt er soms meer tijd mee door dan thuis. Hoe haal je het beste uit jezelf én uit je team? Teams zijn voor mij de sleutel tot succesvolle resultaten.
Je vindt in mij een teamcoach met ruime managementervaring, een kritische sparringpartner en adviseur. Ik ben een echte verbinder die overal kansen ziet. Team- en organisatieontwikkeling in kinderopvang en integrale kindcentra (IKC) is mijn specialiteit.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!