Teamchange header

Profiel van Christy Pach

Christy is een inspirerende en bevlogen professional. Zij heeft jarenlang ervaring in diverse managementfuncties en kent de praktijk als geen ander. Professionals en teams kan zij goed spiegelen op het innemen van hun rol in het geheel. .

Ander profiel zoeken

Christy Pach | Alumnus en teamcoach bij Teamchange

Alumnus van Teamchange

Ik ben een pionier en niet bang om aan iets nieuws te beginnen. Hoewel ik altijd uit visie handel is mijn ‘Pipi gehalte’ behoorlijk hoog, zie ik overal kansen en ben ik pragmatisch ingesteld. Zingen is al jaren mijn grote passie. Mijn ervaring met stemwerk en muziek komt terug in speelse werkvormen met groepen en in mijn aandacht voor klank, intonatie en lichaamstaal. Ik help teams in de kinderopvang en basisscholen bij de samenwerking en ontwikkelde daarvoor ‘IKC in 7 stappen’.
Teams zijn de meest levendige organismen in een organisatie, altijd in beweging. Je brengt er soms meer tijd mee door dan thuis. Hoe haal je het beste uit jezelf én uit je team? Teams zijn voor mij de sleutel tot succesvolle resultaten.
Je vindt in mij een teamcoach met ruime managementervaring, een kritische sparringpartner en adviseur. Ik ben een echte verbinder die overal kansen ziet. Team- en organisatieontwikkeling in kinderopvang en integrale kindcentra (IKC) is mijn specialiteit.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account