profiel: Charlotte Bruijnen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Charlotte begeleidt en coacht managers, teamleiders en teams in en bij verandering. Kom vooral op de lijn met vragen over het ontwikkelen van executive teams, (plek)gedoe en andere patronen in organisaties of organisatieopstellingen.
GU-DUS-Portret-09

Alumnus | Teamcoach

Met een achtergrond als communicatiewetenschapper ben ik het trainersvak en daarna het organisatieadvies vak ingerold. Eerst als externe consultant bij VeiligheidNL en daarna als intern organisatieadviseur bij Gemeente Utrecht. Daar veel praktijkervaring opgedaan in het begeleiden van organisatieveranderingen en dat verrijkt met verschillende opleidingen op het gebied van veranderkunde, systemisch werk, teamcoaching en faciliteren. Sinds 2024 ben ik als zelfstandig teamcoach en organisatieadviseur actief. Ik probeer altijd de vraag achter de vraag scherp te krijgen om te zien wat er nodig is voor verandering en ontwikkeling. Ratio en intuïtie vullen elkaar daarbij mooi aan.
Wat maakt dat het in het ene team vanzelf gaat en in andere teams totaal vast kan lopen en er gedoe ontstaat? Teams en organisaties weer in beweging brengen, dat is waar ik warm voor loop!
Opdrachten mbt teamcoaching of organisatieadvies, sparren, vrijblijvende kennismaking

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!