Caroline Luberti

Caroline is een coachend leidinggevende. Caroline geeft ruimte maar stuurt (bij) waar nodig. Caroline is nieuwsgierig en weet mensen en hun activiteiten met elkaar te verbinden. Ze houdt het hoofd koel als de druk hoog is, is loyaal en eerlijk en recht door zee.

Zoek profiel

IMG_0196.jpg

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik studeerde pedagogiek en ben afgestudeerd aan de RUL Leiden. Vrij snel na mijn afstuderen ben ik voor de lokale overheid gaan werken en in het vak van “”manager”” terecht gekomen. Ja, manager zijn is een vak! Als manager heb je een grote verantwoordelijkheid en ben je in staat het veschil te maken. Allereerst door je mensen ruimte en vertrouwen te geven maar ook door te sturen op (nog betere) resultaten. De uitdagingen in dit vak zijn enorm en kennis en inzicht in het coachend leidinggeven hebben mij veel voordelen gebracht.
Naast heel veel ervaring op het coachend leidinggeven van individuele medewerkers, zijn de (praktische) kennis en handvatten die ik nu krijg mbt het coachen van groepen heel welkom. Ook mijn team zit continue in een verandering en is het meebewegen op alles wat er om ons heen gebeurt een activiteit waarin ik mijn team steeds meeneem en begeleid. Het is zo mooi te ontdekken op welke manieren dit allemaal kan en tot welke resultaten je kunt komen.met elkaar.
Professionele uitwisseling, intervisie en supervisie of gewoon eens een goed gesprek over wat ons drijft. Een vacature op management niveau? Ik sta altijd open voor een gesprek.

Rollen & regio's

Publicaties van Caroline Luberti

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath