Teamchange header

Caroline Luberti

Caroline is een coachend leidinggevende. Caroline geeft ruimte maar stuurt (bij) waar nodig. Caroline is nieuwsgierig en weet mensen en hun activiteiten met elkaar te verbinden. Ze houdt het hoofd koel als de druk hoog is, is loyaal en eerlijk en recht door zee.

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik studeerde pedagogiek en ben afgestudeerd aan de RUL Leiden. Vrij snel na mijn afstuderen ben ik voor de lokale overheid gaan werken en in het vak van “”manager”” terecht gekomen. Ja, manager zijn is een vak! Als manager heb je een grote verantwoordelijkheid en ben je in staat het veschil te maken. Allereerst door je mensen ruimte en vertrouwen te geven maar ook door te sturen op (nog betere) resultaten. De uitdagingen in dit vak zijn enorm en kennis en inzicht in het coachend leidinggeven hebben mij veel voordelen gebracht.
Naast heel veel ervaring op het coachend leidinggeven van individuele medewerkers, zijn de (praktische) kennis en handvatten die ik nu krijg mbt het coachen van groepen heel welkom. Ook mijn team zit continue in een verandering en is het meebewegen op alles wat er om ons heen gebeurt een activiteit waarin ik mijn team steeds meeneem en begeleid. Het is zo mooi te ontdekken op welke manieren dit allemaal kan en tot welke resultaten je kunt komen.met elkaar.
Professionele uitwisseling, intervisie en supervisie of gewoon eens een goed gesprek over wat ons drijft. Een vacature op management niveau? Ik sta altijd open voor een gesprek.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath