profiel: Caroline Luberti

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Caroline is een coachend leidinggevende. Caroline geeft ruimte maar stuurt (bij) waar nodig. Caroline is nieuwsgierig en weet mensen en hun activiteiten met elkaar te verbinden. Ze houdt het hoofd koel als de druk hoog is, is loyaal en eerlijk en recht door zee.
IMG_0196.jpg

Alumnus

Ik studeerde pedagogiek en ben afgestudeerd aan de RUL Leiden. Vrij snel na mijn afstuderen ben ik voor de lokale overheid gaan werken en in het vak van “”manager”” terecht gekomen. Ja, manager zijn is een vak! Als manager heb je een grote verantwoordelijkheid en ben je in staat het veschil te maken. Allereerst door je mensen ruimte en vertrouwen te geven maar ook door te sturen op (nog betere) resultaten. De uitdagingen in dit vak zijn enorm en kennis en inzicht in het coachend leidinggeven hebben mij veel voordelen gebracht.
Naast heel veel ervaring op het coachend leidinggeven van individuele medewerkers, zijn de (praktische) kennis en handvatten die ik nu krijg mbt het coachen van groepen heel welkom. Ook mijn team zit continue in een verandering en is het meebewegen op alles wat er om ons heen gebeurt een activiteit waarin ik mijn team steeds meeneem en begeleid. Het is zo mooi te ontdekken op welke manieren dit allemaal kan en tot welke resultaten je kunt komen.met elkaar.
Professionele uitwisseling, intervisie en supervisie of gewoon eens een goed gesprek over wat ons drijft. Een vacature op management niveau? Ik sta altijd open voor een gesprek.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!