Bob van der Lelij

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Bob is coach, teamcoach, trainer en consultant. Bevlogen door het creëren van ‘Ahaa-momentjes’ bij coachees en het meehelpen in het bereiken van doelen. Eerlijk, enthousiast, begripvol en met veel humor.

Zoek profiel

Bob - Profielfoto

Teamcoach

Ik heb na mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit een traineeship bij ABN AMRO doorlopen. Sinds een jaar of 6 actief in het coachvak, eerst als individueel mastercoach en later uitgebreid als teamcoach. Daarnaast ben ik HBDI-gecertificeerd trainer en heb ik de NLP Practitioner gevolgd.
Ik werk dagelijks als teamcoach met teams binnen een grote financiële organisatie. De groepsdynamica, onderstromen, de ‘flow’ waarin een team kan komen en de intermenselijke samenwerking intrigeren mij. Ik mag zelforganiserende teams helpen om zoveel mogelijk zaken zelfstandig te regelen.
Individuele coaching, teamcoaching, consulting van management, HBDI trainingen.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Bob van der Lelij

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath