Teamchange header

Profiel van Astrid Rutten

Astrid is teamcoach. Gecertificeerd Level 1 t/m 4 Deep Democracy. Astrid werkt veel in het publiek-sociale domein.

Ander profiel zoeken

Schermafbeelding 2021-01-18 om 15.39.24

Alumnus | Opleider van Teamchange

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandige en vind dat heerlijk ;-) Achtergrond als HR-manager (ook als interimmer). Inmiddels bij St!R geregistreerd als teamcoach. Ik werk veel met het gedachtegoed van Martijn Vroemen en daarnaast vormen thema’s als Deep Democracy, werkgeluk en emotionele intelligentie (EQ-i, 2.0) belangrijke rode draden in mijn werk. Geboren Limburgs, woont in Middelburg, getrouwd, drie kinderen. Werkgebied: landelijk
Astrid is gecertificeerd voor Level 1-4 Deep Democracy. In de Leergang Teamcoaching is zij groepscoach en daarnaast werkt zij voor Teamchange ook bij andere opdrachten. Astrid is optimistisch, scherp en speelt in groepen gemakkelijk met verschillende werkvormen.
Vraagstukken op het vlak van:
Teamcoaching,
Deep democracy
Instrument EQ-i 2.0 (emotionele intelligentie, tevens indicatie voor welbevinden)
Werkgeluk
Cultuuronderzoek binnen organisaties
Strategisch HR-management

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.