Astrid Nieste

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Astrid gebruikt professionele kennis en ervaringsdeskundigheid én ontwikkelt dit bij anderen. Ze is open in haar communicatie, betrokken en positief kritisch. Verstaat en spreekt de taal van uitvoerders, beleidsmakers en bestuurders.

Zoek profiel

astrid profielfoto

Student

Ik ben veranderkundige en heb als strategisch adviseur, kwartiermaker en leidinggevende nieuwe uitvoeringsorganisaties gebouwd. Waarbij ik een bezuiniging of reorganisatie zie als een veranderversneller. Het uitgangspunt is altijd het verbeteren van de positie van cliënten, inwoners en uitvoeringsmedewerkers.
Het vormen van teams zie ik als een van de belangrijk (sturings)instrumenten om succesvol een veranderingen door te kunnen voeren. Diversiteit is onmisbaar evenals betrokkenheid en gecommitteerd zijn aan de opdracht en aan elkaar.
Het begeleiden van managementteams en hun uitvoeringsmedewerkers die te maken krijgen met een nieuwe positie, rol of taak binnen een zorgketen of de zorginfrastructuur. Implementeren en advieswerkzaamheden bij organisatieveranderingen.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Astrid Nieste

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath