profiel: Arjan Bleeker

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Arjan is een enthousiaste verbinder en mensgerichte coach, teamcoach en trainer.
JdH-20160108-Arjan-Bleeker-056_sRGB.jpeg

Alumnus

Ik heb 22 jaar werkervaring als (senior) leidinggevende in grote organisaties waar ik ‘naast’ mijn werk al ruim 10 jaar individuen coachte en meerdere teams begeleidde, Begin 2020 ben ik gestart als zelfstandig coach, teamcoach en trainer. Daarnaast begeleid ik leiderschapsprogramma’s met als kern een 5- of 9-daagse reis in de natuur van Europa en Afrika. Ik doe aan improvisatietoneel en loop regelmatig hard over de Utrechtse Heuvelrug.
Samenwerken in een team kan zó gaaf en leuk en goed zijn. En het kan ook zo jammerlijk misgaan of blijven hangen op redelijke resultaten en lichte frustraties. Teams begeleiden om dit te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen is het mooiste werk wat er is.
Professionele uitwisseling
Intervisie
Samenwerking
Leiderschapsprogramma’s
Online training en coaching

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!