Teamchange header

Arjan Bleeker

Arjan is een enthousiaste verbinder en mensgerichte coach, teamcoach en trainer.

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik heb 22 jaar werkervaring als (senior) leidinggevende in grote organisaties waar ik ‘naast’ mijn werk al ruim 10 jaar individuen coachte en meerdere teams begeleidde, Begin 2020 ben ik gestart als zelfstandig coach, teamcoach en trainer. Daarnaast begeleid ik leiderschapsprogramma’s met als kern een 5- of 9-daagse reis in de natuur van Europa en Afrika. Ik doe aan improvisatietoneel en loop regelmatig hard over de Utrechtse Heuvelrug.
Samenwerken in een team kan zó gaaf en leuk en goed zijn. En het kan ook zo jammerlijk misgaan of blijven hangen op redelijke resultaten en lichte frustraties. Teams begeleiden om dit te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen is het mooiste werk wat er is.
Professionele uitwisseling
Intervisie
Samenwerking
Leiderschapsprogramma’s
Online training en coaching

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath