Ans van Duivenboden

Momenteel is Ans stafmedewerker kwaliteit. Zij heeft in haar portefeuille de kwaliteitsreflecties zitten. Zij geeft ondersteuning en procesbegeleiding aan teams en naar managers die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg.

Zoek profiel

Profiel Ans

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben allereerst een gevoelsmens die heel snel doorheeft hoe de sfeer is in een groep. Reflectie is voor mij het middel om te groeien. Open zijn en mij kwetsbaar op durven stellen zijn eigenschappen die bij mij horen. Ik sta voor kwaliteit van zorg. Kwaliteit is niet een cijfer, maar een gevoel van de goede dingen doen. Die kunnen mensen en teams pas doen als ze begrijpen wat ze doen. En daar help ik ze graag een beetje bij vanuit mijn rol als stafmedewerker.
Ik vind de dynamieken in een team interessant. Waarom werkt het ene team wel en het andere team niet? Ik ben jarenlang werkzaam geweest in een team. Ik probeer altijd te kijken waar de ontwikkeling ligt en vanuit daar ben ik aanwezig.
Professionele uitwisseling
Reflectie op de werkvloer
Kwaliteit van zorg

Rollen & regio's

Publicaties van Ans van Duivenboden

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath