profiel: Ans van Duivenboden

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Momenteel is Ans stafmedewerker kwaliteit. Zij heeft in haar portefeuille de kwaliteitsreflecties zitten. Zij geeft ondersteuning en procesbegeleiding aan teams en naar managers die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg.
Profiel Ans

Alumnus

Ik ben allereerst een gevoelsmens die heel snel doorheeft hoe de sfeer is in een groep. Reflectie is voor mij het middel om te groeien. Open zijn en mij kwetsbaar op durven stellen zijn eigenschappen die bij mij horen. Ik sta voor kwaliteit van zorg. Kwaliteit is niet een cijfer, maar een gevoel van de goede dingen doen. Die kunnen mensen en teams pas doen als ze begrijpen wat ze doen. En daar help ik ze graag een beetje bij vanuit mijn rol als stafmedewerker.
Ik vind de dynamieken in een team interessant. Waarom werkt het ene team wel en het andere team niet? Ik ben jarenlang werkzaam geweest in een team. Ik probeer altijd te kijken waar de ontwikkeling ligt en vanuit daar ben ik aanwezig.
Professionele uitwisseling
Reflectie op de werkvloer
Kwaliteit van zorg

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!