Teamchange header

Ans van Duivenboden

Momenteel is Ans stafmedewerker kwaliteit. Zij heeft in haar portefeuille de kwaliteitsreflecties zitten. Zij geeft ondersteuning en procesbegeleiding aan teams en naar managers die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg.

Zoek profiel

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben allereerst een gevoelsmens die heel snel doorheeft hoe de sfeer is in een groep. Reflectie is voor mij het middel om te groeien. Open zijn en mij kwetsbaar op durven stellen zijn eigenschappen die bij mij horen. Ik sta voor kwaliteit van zorg. Kwaliteit is niet een cijfer, maar een gevoel van de goede dingen doen. Die kunnen mensen en teams pas doen als ze begrijpen wat ze doen. En daar help ik ze graag een beetje bij vanuit mijn rol als stafmedewerker.
Ik vind de dynamieken in een team interessant. Waarom werkt het ene team wel en het andere team niet? Ik ben jarenlang werkzaam geweest in een team. Ik probeer altijd te kijken waar de ontwikkeling ligt en vanuit daar ben ik aanwezig.
Professionele uitwisseling
Reflectie op de werkvloer
Kwaliteit van zorg

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath