Anouk Ronden

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Anouk is een ervaren HR professional, consultant én jurist met een eigen coachpraktijk waarin ze vrouwen wandelend in de natuur coacht.

Zoek profiel

Anouk Ronden

Student

Ik ben een HR professional met meer dan 15 jaar ervaring als consultant, internationale HR Manager bij grote (corporate) en kleinere organisaties in verschillende sectoren. Veel ervaring met verander- en projectmanagement en als leidinggevende van een team. Ik ben gecertificeerd professional coach en coach graag wandelend in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Opgegroeid aan zee, afgestudeerd fiscaal jurist in het bourgondische Maastricht en nu getrouwd en moeder van twee jonge energieke jongens woonachtig in Zeist.
Ik werk graag met mensen samen, in groepen én ook in teams. Als ik in de rol van coach stap, dan zie ik vaker dingen gebeuren in teams en groepen waardoor ik de stelling “een team is een groep maar nog niet elke groep is een team’’ kan onderschrijven en denk dat dit ook niet altijd erg is. Maar, hoe zit dat nou precies? En welke rol kan ik daar in nemen? Vanuit die interesse ga ik met heel veel nieuwsgierigheid en enthousiasme de leergang Teamcoaching volgen.
Interim HR Consultancy en individuele coaching,

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Anouk Ronden

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath