profiel: Anouk Ronden

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Anouk is een ervaren HR professional, consultant én jurist met een eigen coachpraktijk waarin ze vrouwen wandelend in de natuur coacht.
Anouk Ronden

Alumnus

Ik ben een HR professional met meer dan 20 jaar ervaring als consultant en internationale HR Manager bij grote (corporate) en kleinere organisaties in verschillende sectoren. Veel ervaring met verander- en projectmanagement en als leidinggevende van een team. Ik ben gecertificeerd professional (team)coach en coach individuen graag wandelend in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Opgegroeid aan zee (Haringvliet), afgestudeerd fiscaal jurist in het bourgondische Maastricht en nu getrouwd en moeder van twee jonge energieke jongens woonachtig in Zeist.
Iedereen werkt wel ergens in een groep of in een team en vanzelfsprekend ik ook. Daarmee lijkt het iets vanzelfsprekends. Echter goed leren samenwerken met anderen vergt als basis inzicht in jezelf. Wat zijn bijvoorbeeld je voorkeuren en overtuigingen m.b.t samenwerken? En wat gebeurd er met je in de interactie met anderen in de groep? Al deze aspecten vind ik fascinerend en daarom coach ik individuen en teams.
Individuele coaching, Teamcoaching en HR Consultancy

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!