Annet Noordik

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Annet is organisatieadviseur/teamcoach bij het ministerie van SZW en eigenaar van het adviesbureau Hartelijk Gefaciliteerd. Zij is auteur van het boek Hartelijk Gefaciliteerd – Interactief Veranderen in de Praktijk. Zij geeft trainingen aan mensen in de rol van facilitator van interactieve bijeenkomsten.

Zoek profiel

Annet Noordik

Student

Sioo, Deep Democracy Gegrepen door het disfunctioneren van groepen: “Slimme mensen die geen slimme meetings hebben’ Me verdiept in hoe je idee- en besluitvorming in goede banen kunt leiden, daarvoor trainingen ontwikkeld in het ontwerpen en begeleiden van interactieve bijeenkomsten. En een boek geschreven over die rol van facilitator – Hartelijk Gefaciliteerd – Interactief veranderen in de Praktijk. 15 jaar bij externe adviesbureaus gewerkt Ik heb nu 11 jaar mijn eigen bedrijf Hartelijk Gefaciliteerd. Per februari ’23 organisatieadviseur bij het ministerie van SZW
Teams zijn het kloppend hart van organisaties Deel uitmaken van een goed functionerend team geeft energie en wind onder de vleugels van de teamleden en draagt daarmee bij aan goed functionerende organisaties. Wat mij energie geeft is die wind onder de vleugels aanwakkeren op een faciliterende. interactieve wijze. Zodat verbinding met het teamdoel en elkaar wordt versterkt. Ik ga weer in een team van 6 organisatieadviseurs werken bij het ministerie van SZW. Ik ben regelmatig teamcoach.
Sparren, uitwisselen…..Ontstaat vanzelf.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Annet Noordik

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath