profiel: Annet Noordik

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Annet is organisatieadviseur/teamcoach bij het ministerie van SZW en eigenaar van het adviesbureau Hartelijk Gefaciliteerd. Zij is auteur van het boek Hartelijk Gefaciliteerd – Interactief Veranderen in de Praktijk. Zij geeft trainingen aan mensen in de rol van facilitator van interactieve bijeenkomsten.
Annet Noordik

Student

Sioo, Deep Democracy Gegrepen door het disfunctioneren van groepen: “Slimme mensen die geen slimme meetings hebben’ Me verdiept in hoe je idee- en besluitvorming in goede banen kunt leiden, daarvoor trainingen ontwikkeld in het ontwerpen en begeleiden van interactieve bijeenkomsten. En een boek geschreven over die rol van facilitator – Hartelijk Gefaciliteerd – Interactief veranderen in de Praktijk. 15 jaar bij externe adviesbureaus gewerkt Ik heb nu 11 jaar mijn eigen bedrijf Hartelijk Gefaciliteerd. Per februari ’23 organisatieadviseur bij het ministerie van SZW
Teams zijn het kloppend hart van organisaties Deel uitmaken van een goed functionerend team geeft energie en wind onder de vleugels van de teamleden en draagt daarmee bij aan goed functionerende organisaties. Wat mij energie geeft is die wind onder de vleugels aanwakkeren op een faciliterende. interactieve wijze. Zodat verbinding met het teamdoel en elkaar wordt versterkt. Ik ga weer in een team van 6 organisatieadviseurs werken bij het ministerie van SZW. Ik ben regelmatig teamcoach.
Sparren, uitwisselen…..Ontstaat vanzelf.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!