profiel: Annemiek Stam

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Annemiek is een stevige en liefdevolle teamcoach die de context van organisaties en teams goed begrijpt. Zij werkt vanuit een positief & realistisch mensbeeld, met een breed scala aan team-ontwikkelmethoden. Annemiek is een waardevolle sparringpartner voor leiders en teams. Met advies en coaching helpt zij bedrijven vooruit naar toekomstbestendige strategie en inspirerende samenwerking. Martijn Vroemen werkt graag met haar samen bij diverse organisaties/opdrachtgevers.
Profielfoto Annemiek

Opleider | Teamcoach

Ik lijk wel wat op een kameleon; sensitief naar veranderingen in de omgeving én een groot aanpassingsvermogen. Met mijn brede (management) ervaring begrijp ik de realiteit en ambities van bedrijven, en van de mensen die daarbinnen willen werken vanuit hun drijfveren en ‘purpose’. Graag faciliteer ik leiders & teams bij het werken aan een toekomstbestendige organisatie en inspirerende samenwerking. Ik woon vlakbij Zwolle en werk graag in Overijssel en Gelderland maar reis ook met plezier richting Amsterdam & Groningen. Uiteraard werk ik ook online.
Ik ondersteun bedrijven en teams bij het versterken van hun verander-kracht zodat zij zich goed kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden, zonder authenticiteit te verliezen. Ik maak en begeleid inspirerende en doelgerichte programma’s voor strategieontwikkeling, gedreven leiderschap en teamontwikkeling. Ik inspireer mensen en organisaties om positief impact maken op hun onderlinge samenwerking, op hun (persoonlijk) leiderschap én op onze wereld. Dat faciliteer ik met veel plezier, scherpte, respect, realiteitszin én optimisme.
Je kan mij vragen voor het ontwikkelen én faciliteren van teamsessies of programma’s gericht op teamontwikkeling en gedreven leiderschap.
Ik werk in het nederlands & Engels en vaak binnen de zakelijke dienstverlening, de financiële sector, energie sector en commerciële, doelgerichte organisaties. Ik geniet van afwisseling, diversiteit en ben nieuwsgierig waardoor ik ook met plezier aan de slag ben binnen (semi-)overheid, onderwijs en zorgorganisaties.Ik ben gecertificeerd voor teamcoaching (STIR) en voor het gebruiken van Profile Dynamics & Management Drives (drijfveren analyses voor teams & organisatieontwikkeling). Daarbij heb ik o.a. een Post-Master in Leren, Ontwikkelen & Veranderen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!