profiel: Annemiek Stam

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Annemiek is thuis in strategieontwikkeling, teamontwikkeling, Profile Dynamics en gedreven leiderschap. Zij ontwikkelt programma’s op maat. Met inspirerende en doelgerichte teamsessies ondersteund zij mensen op weg naar toekomstbestendige organisaties & werkgeluk.
Profielfoto Annemiek

Alumnus | Teamcoach

Ik lijk wel wat op een kameleon; sensitief naar veranderingen in de omgeving én beschik over een groot aanpassingsvermogen. Met mijn brede (management) ervaring begrijp ik de realiteit en ambities van bedrijven en van de mensen die daarbinnen vanuit hun drijfveren en ‘purpose’ willen werken aan een toekomstbestendige organisatie. Ik woon nabij Zwolle en werk graag in Overijssel en Gelderland maar reis ook met plezier richting Amsterdam & Groningen. Uiteraard werk ik ook online!!!
Ik ondersteun bedrijven en teams bij het versterken van hun verander-kracht zodat zij zich goed kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden, zonder authenticiteit te verliezen. Ik maak en begeleid inspirerende en doelgerichte programma’s voor strategieontwikkeling, gedreven leiderschap en teamontwikkeling. Hopelijk inspireer ik mensen en organisaties om positief impact maken op onze wereld. Dat faciliteer ik met veel plezier, respect, realiteitszin én optimisme.
Je kan mij vragen voor sessies of programma’s gericht op teamontwikkeling, strategie ontwikkeling en gedreven leiderschap. Ik werk bij voorkeur in een zakelijke en commerciële omgeving zoals de financiële sector of MKB, maar ik pas me makkelijk aan en ben nieuwsgierig.

Ik ben gecertificeerd voor het gebruiken van Profile Dynamics (drijfveren analyses voor teams & organisatieontwikkeling).

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!