Annemiek Stam

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Annemiek is thuis in strategieontwikkeling, teamontwikkeling, Profile Dynamics en gedreven leiderschap. Zij ontwikkelt programma’s op maat. Met inspirerende en doelgerichte teamsessies ondersteund zij mensen op weg naar toekomstbestendige organisaties & werkgeluk.

Zoek profiel

Profielfoto Annemiek

Alumnus | Teamcoach

Ik lijk wel wat op een kameleon; sensitief naar veranderingen in de omgeving én beschik over een groot aanpassingsvermogen. Met mijn brede (management) ervaring begrijp ik de realiteit en ambities van bedrijven en van de mensen die daarbinnen vanuit hun drijfveren en ‘purpose’ willen werken aan een toekomstbestendige organisatie. Ik woon nabij Zwolle en werk graag in Overijssel en Gelderland maar reis ook met plezier richting Amsterdam & Groningen. Uiteraard werk ik ook online!!!
Ik ondersteun bedrijven en teams bij het versterken van hun verander-kracht zodat zij zich goed kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden, zonder authenticiteit te verliezen. Ik maak en begeleid inspirerende en doelgerichte programma’s voor strategieontwikkeling, gedreven leiderschap en teamontwikkeling. Hopelijk inspireer ik mensen en organisaties om positief impact maken op onze wereld. Dat faciliteer ik met veel plezier, respect, realiteitszin én optimisme.
Je kan mij vragen voor sessies of programma’s gericht op teamontwikkeling, strategie ontwikkeling en gedreven leiderschap. Ik werk bij voorkeur in een zakelijke en commerciële omgeving zoals de financiële sector of MKB, maar ik pas me makkelijk aan en ben nieuwsgierig.

Ik ben gecertificeerd voor het gebruiken van Profile Dynamics (drijfveren analyses voor teams & organisatieontwikkeling).

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Annemiek Stam

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath