Teamchange header

Profiel van Annemie Schuitemaker-Webers

Annemie is gespecialiseerd in het coachen van thuiswerkteams, werk privé management, digital wellbeing,werkdruk en werkstress

Ander profiel zoeken

annemieklein

Alumnus van Teamchange

Ik ben directeur en oprichter van Career & Kids / Career & Live. Founder van de Koerskaart werk privé plezier. Vooral (deels) thuiswerk-teams & dynamiek die daarmee samenhangt fascineren me. Je bent maar 1 mens en alles wat privé gebeurt neem je mee naar je werk en vice versa”. Hoe kun je zorgen dat mensen in teams kunnen genieten van hun werk en hun leven. . Ik heb aan de RUG Human development in organisations gestudeerd en onderzoek gedaan naar de rol van management en werk prive balans.
Teams zijn de spil van organisaties, daar gebeurt alles (of niets). Vooral de dynamiek van thuiswerkende teams (vrijwillig en op dit moment deels gedwongen), werk ik graag mee.
Dynamiek van thuiswerken en een team vormen en alles wat daar mee samenhangt:
werkdruk, werkstress, digital wellbeing, werk prive balans.
Teamcoaching
individuele caching
organisatie coaching

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.