Teamchange header

Profiel van Annemarie van Ooijen

Annemarie is een doelgericht, pragmatisch persoon. Zij combineert haar werk als projectleider voor innovatieprojecten bij de beroepsvereniging van Verpleegkundigen met haar eigen bedrijf Frisse Hoogte: gericht op veranderprojecten/werkgeluk.

Ander profiel zoeken

Annemarie van Ooijen

Alumnus van Teamchange

Ik ben een doelgericht, pragmatisch persoon. Ik combineer mijn werk als projectleider voor innovatieprojecten bij de beroepsvereniging van Verpleegkundigen met mijn eigen bedrijf Frisse Hoogte: gericht op veranderprojecten / werkgeluk. Beweging en verandering hebben mijn grote interesse, ook naast het werk, tijdens een rondje rennen in het bos, een potje tennis of als pleegouder.
Samen en toch alleen. Wat maakt dat je elkaars talenten benut in een team en in welke situaties lukt dat het beste. Dat is wat ik graag samen met een team ontdek: met een helder doel in het achterhoofd. En door wat nu in een team speelt.
Ik ben beschikbaar als projectleider en procesbegeleider als het gaat om vraagstukken over samenwerking in teams. Wat je krijgt als je mij inhuurt is een frisse blik, het benadrukken van sterke kanten, creativiteit en veel vragen. Ook ben ik goed in het begeleiden van co-creatie.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account