Annemarie van Ooijen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Annemarie is een doelgericht, pragmatisch persoon. Zij combineert haar werk als projectleider voor innovatieprojecten bij de beroepsvereniging van Verpleegkundigen met haar eigen bedrijf Frisse Hoogte: gericht op veranderprojecten/werkgeluk.

Zoek profiel

Annemarie van Ooijen

Alumnus

Ik ben een doelgericht, pragmatisch persoon. Ik combineer mijn werk als projectleider voor innovatieprojecten bij de beroepsvereniging van Verpleegkundigen met mijn eigen bedrijf Frisse Hoogte: gericht op veranderprojecten / werkgeluk. Beweging en verandering hebben mijn grote interesse, ook naast het werk, tijdens een rondje rennen in het bos, een potje tennis of als pleegouder.
Samen en toch alleen. Wat maakt dat je elkaars talenten benut in een team en in welke situaties lukt dat het beste. Dat is wat ik graag samen met een team ontdek: met een helder doel in het achterhoofd. En door wat nu in een team speelt.
Ik ben beschikbaar als projectleider en procesbegeleider als het gaat om vraagstukken over samenwerking in teams. Wat je krijgt als je mij inhuurt is een frisse blik, het benadrukken van sterke kanten, creativiteit en veel vragen. Ook ben ik goed in het begeleiden van co-creatie.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath