profiel: Anne Oskam

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Anne Oskam, een veelzijdige professional in coaching, business, marketing en organisatie ontwikkeling, met 25+ jaar werkervaring in het bedrijfsleven. Als zelfstandig leiderschapscoach en teamcoach richt zij zich op professionele en persoonlijke groei, waarmee ze professionals, teams en organisaties aanzet om ‘future fit’ te worden.
A410F53D-B88A-4181-8248-C744E74A7C89_1_105_c

Alumnus

Ik ben professioneel geschoold in coaching, business, marketing en organisatie ontwikkeling. Op mijn eigen levensreis heb ik mijzelf meerdere keren opnieuw uitgevonden en heb ik verschillende rollen vervuld. Ruim 25+ jaar ben ik inmiddels werkzaam in het bedrijfsleven. Eerst in de rol van media, communicatie- en brandmanager. Daarna als zelfstandig marketingstrateeg en (interim) verandermanager bij het implementeren van deze nieuwe strategieën. Ik heb aan de wieg gestaan bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe marketingstrategische formules binnen verschillende organisaties als Rituals, KPN, VodafoneZiggo, PON automotive, RTL Nederland, Volksbank (SNS/ BLG Wonen) en NovoNordisk (diabeteszorg). Echter op een gegeven moment ging het innerlijk schuren omdat ik meer aandacht wilde geven aan de menselijke kant. In deze complexe wereld, sterk gedomineerd door kennis, efficiency, vooruitgang, commercie en technologie, staan we voor vele nieuwe uitdagingen, zoals Artificial Intelligence. Zonder dat we nog echt begrijpen welke impact dit heeft, op onszelf en onze omgeving. Dit vraagt om de nodige (zelf)reflectie, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het beter benutten van talenten en verschillen. Dit was voor mij de reden om vanaf 2016 een koerswijziging in gang te zetten en heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van professionele coaching (NLP, TA, Lichaamsgericht en Systemisch werken en Teamcoaching) Als zelfstandig leiderschaps- en teamcoach voor mij een mooie uitdaging om (aankomende) leidinggevenden, teams en organisaties te begeleiden bij hun leiderschapsgroei, het scherper stellen van hun doelen en het ontwikkelen van een effectievere samenwerking binnen hun teams. Mijn eigen ervaringen in het bedrijfsleven gebruik ik om extra kracht bij te zetten in mijn begeleiding. Ik heb een doelgerichte aanpak en werk pragmatisch aan een duurzame verandering.
Na vele jaren als ‘marketingspil’ en verandermanager te hebben gewerkt binnen verschillende organisaties, begeleid ik nu leidinggevenden en teams om zelf de transformatie in gang te zetten die nodig is. We leven en werken nu eenmaal veel in groepen en teams. Ik vind het fascinerend om te zien welke dynamieken er aanwezig kunnen zijn binnen teams. Wat maakt dat we opeens anders doen in groeps- en teamverband? Wat speelt er in de onderstroom? Wat is ieders aandeel en leertaak in de interactie en welke patronen houden ze in stand? Ik faciliteer graag het eerlijke gesprek om met elkaar aan de slag te gaan met de volgende vragen: – Voelen we een gezamenlijke verantwoordelijkheid en streven we dezelfde doelen na? – Hoe benutten we beter onze talenten en verschillen? – Hoe vermijden we discussies en zorgen we dat meer in dialoog zijn en blijven? – Hoe zorgen we vanuit ons authentieke IK, dat we integer en ethisch blijven handelen met elkaar? – Wat is er nodig voor meer openheid, veiligheid en vertrouwen?
Als zelfstandig ondernemer zou ik graag meer willen samenwerken met collega-coaches. Je kan mij benaderen voor:

teamcoaching, leiderschapsontwikkeling en intervisies.

Ik houd mij ook graag aanbevolen voor individuele coaching (leiderschapsontwikkeling, persoonlijke kompas, keuzes maken, career crafting, familie & organisatie opstellingen, burnout en stress preventie, effectieve communicatie en samenwerking).

Of als sparringpartner o.g.v. business, marketing, coaching en organisatie ontwikkeling.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!