Anita de Jong

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Anita is een trainer, coach en mediator voor lokale politici, zij helpt hen zichtbaar en effectief te zijn als volksvertegenwoordigers

Zoek profiel

profielfoto van Anita de Jong

Teamcoach

Trainer|coach|adviseur met ruim 30 jaar ervaring in de lokale politiek. Focus op ontwikkelen van effectieve politieke communicatie en strategisch inzicht. Ik help de politicus zijn kiezer te bereiken en zo de kloof tussen kiezer en gekozenen te verkleinen. Ik help bij het omzetten van gelijk-hebben naar gelijk-krijgen. Specialismen: Debat- en presentatietrainingen; Strategisch en doelgericht opereren; Online-coaching; Presentaties oefenen en feedback geven via webcam; Teambuilding en omgaan met conflicten. Ik werk o.a. met de methodiek van Deep Democracy en heb een mediation achtergrond.
Ik train en coach individuele raadsleden en gemeenteraadsfracties. Dit zijn een apart soort teams. Binnen politieke fracties zijn de leden, door hun profileringsdrang, regelmatig elkaars concurrent. Toch moet men ook samen kunnen werken. Daarnaast bestaat een gemeenteraad ook nog een uit diverse politieke partijen, ieder met hun eigen fractie. Hier is de concurrentie haast ingebakken tussen oppositie en coalitie, terwijl ze gezamenlijk besluiten moeten nemen. Een enerverende omgeving dus!
Mijn belangrijkste producten zijn:
Teambuilding voor politieke fracties
Klaar voor de Raad, een online leergang voor startende raadsleden
Online coaching voor Raads- en Statenleden
Presenteren en Debatteren in een politieke omgeving

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Anita de Jong

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath