Teamchange header

Andrea Kandel

Observatie en analyse van gedrag is haar nice. Verwonderen over en bewonderen van groepsdynamiek staat boven in het vaandel. Ondersteunen en faciliteren zijn de tools.

Zoek profiel

Teamcoach van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een onderwijsondersteuner in hart en nieren. Houd mij graag bezig met samen met de begeleiders te zoeken naar dat wat het beste pas bij ieder individu in de context van de groep. Ik gebruik daarbij graag videobeelden. Om dat te mogen en integer te kunnen heb ik diverse opleidingen gevolgd. Mijn kracht zit hem in het nauwkeurig kunnen observeren en analyseren van gedrag.
Uitdagend, intrigerend. De dynamiek in groepen, de invloed van mensen op elkaar boeit mij mateloos. Ik werk zelf met teams.
Coaching en training met beelden.
Observatie, analyse van gedrag (ook op beeld)
Teamondersteuning en teambuilding, vooral t.a.v. verwaarloosde teams.
Professionele uitwisseling.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath