profiel: Albert van Duijn

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Albert werkt al jarenlang als zelfstandig ondernemer in training & coaching. Hij is wars van onnodige stilstand. Vernieuwend bezig zijn, samenwerken, verbinden, dat is zijn ding. Hij is ook ideeënman, en niet bang gedurfde stappen te zetten. Met humor en respect, want daar kan hij niet zonder.
fall back profiel foto

Teamcoach

Ik werk graag aan nieuwe dingen. Vind het leuk om te ontwikkelen. Het beheren laat ik aan anderen over die daar goed in zijn. Heb op vele plekken gewerkt als fysiotherapeut. Vond gedrag van mensen in relatie tot lichamelijke klacht veel interessanter dan de technische kant van het vak. Nu al zo’n 15 jaar coach en zo’n drie jaar teamcoach. Heb de opleiding TeamTalk coach bij Bregje Spijkerman gevolgd en ben recent register organisatiecoach geworden (Boeii Opleidingen). Ik richt mij op het coachen van teams, teamleden, teamleiders en managers en organisaties met verander vraagstukken.
Ik ben een teamspeler. In mijn vrije tijd ben ik lid van een team verkeersregelaars die motortoertochten voor gehandicapte kinderen begeleiden (www.2wheels4wings.nl). Daar is zo’n 6 jaar geleden mijn interesse voor team ontwikkeling ontstaan. Samen met het team heb ik een hechte samenwerking opgebouwd gebaseerd op goede vaardigheden en onderling vertrouwen. Teams in beweging krijgen. Dat is mijn primaire motivatie om met teams te werken.
Individuele coaching, teamcoaching, organisatiecoaching, Crew Resource Management, Veerkracht vergroten in teams.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!