Albert van Duijn

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Albert werkt al jarenlang als zelfstandig ondernemer in training & coaching. Hij is wars van onnodige stilstand. Vernieuwend bezig zijn, samenwerken, verbinden, dat is zijn ding. Hij is ook ideeënman, en niet bang gedurfde stappen te zetten. Met humor en respect, want daar kan hij niet zonder.

Zoek profiel

fall back profiel foto

Teamcoach

Ik werk graag aan nieuwe dingen. Vind het leuk om te ontwikkelen. Het beheren laat ik aan anderen over die daar goed in zijn. Heb op vele plekken gewerkt als fysiotherapeut. Vond gedrag van mensen in relatie tot lichamelijke klacht veel interessanter dan de technische kant van het vak. Nu al zo’n 15 jaar coach en zo’n drie jaar teamcoach. Heb de opleiding TeamTalk coach bij Bregje Spijkerman gevolgd en ben recent register organisatiecoach geworden (Boeii Opleidingen). Ik richt mij op het coachen van teams, teamleden, teamleiders en managers en organisaties met verander vraagstukken.
Ik ben een teamspeler. In mijn vrije tijd ben ik lid van een team verkeersregelaars die motortoertochten voor gehandicapte kinderen begeleiden (www.2wheels4wings.nl). Daar is zo’n 6 jaar geleden mijn interesse voor team ontwikkeling ontstaan. Samen met het team heb ik een hechte samenwerking opgebouwd gebaseerd op goede vaardigheden en onderling vertrouwen. Teams in beweging krijgen. Dat is mijn primaire motivatie om met teams te werken.
Individuele coaching, teamcoaching, organisatiecoaching, Crew Resource Management, Veerkracht vergroten in teams.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath