Teamchange header

Profiel van Albert van Duijn

Albert werkt al jarenlang als zelfstandig ondernemer in training & coaching. Hij is wars van onnodige stilstand. Vernieuwend bezig zijn, samenwerken, verbinden, dat is zijn ding. Hij is ook ideeënman, en niet bang gedurfde stappen te zetten. Met humor en respect, want daar kan hij niet zonder.

Ander profiel zoeken

Albert-profiel

Teamcoach van Teamchange

Ik werk graag aan nieuwe dingen. Vind het leuk om te ontwikkelen. Het beheren laat ik aan anderen over die daar goed in zijn. Heb op vele plekken gewerkt als fysiotherapeut. Vond gedrag van mensen in relatie tot lichamelijke klacht veel interessanter dan de technische kant van het vak. Nu al zo’n 15 jaar coach en zo’n drie jaar teamcoach. Heb de opleiding TeamTalk coach bij Bregje Spijkerman gevolgd en ben recent register organisatiecoach geworden (Boeii Opleidingen). Ik richt mij op het coachen van teams, teamleden, teamleiders en managers en organisaties met verander vraagstukken.
Ik ben een teamspeler. In mijn vrije tijd ben ik lid van een team verkeersregelaars die motortoertochten voor gehandicapte kinderen begeleiden (www.2wheels4wings.nl). Daar is zo’n 6 jaar geleden mijn interesse voor team ontwikkeling ontstaan. Samen met het team heb ik een hechte samenwerking opgebouwd gebaseerd op goede vaardigheden en onderling vertrouwen. Teams in beweging krijgen. Dat is mijn primaire motivatie om met teams te werken.
Individuele coaching, teamcoaching, organisatiecoaching, Crew Resource Management, Veerkracht vergroten in teams.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.