Albert Kos

intro

Zoek profiel

????????????????????????????????????

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een enthousiaste teamchanger die in oplossingen denkt en positief de uitdaging aangaat om een team beter te laten samenwerken, Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Mail of bel mij!
Ik help teams om beter te worden in wat ze doen of waar ze naar onderweg zijn. Door luisteren en verbinden help ik op enthousiaste, inspirerende wijze en maak ik teams bewuster waar ze staan en hoe ze de volgende stappen kunnen zetten.
Teamcoaching, verandertrajecten, individuele coaching en bewustwordingstrainingen. Korte of langere trajecten, alles met de focus op helpen om te verbeteren, gelukkiger te worden, nu en op lange termijn.

Rollen & regio's

Publicaties van Albert Kos

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath