Afra Schipper

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Afra is procesbegeleider en (team)coach. Met een scherp oog en oor en een waarderend hart brengt ze anderen in beweging. Ze is auteur van het boek ‘Verschilmakers – een nieuw perspectief op gesprekken’.
foto-rondje-boek-e1594836273406

Alumnus | Auteur | Collega

Ik ben een energiek en resultaatgericht persoon die ervan houdt om in samenwerking met anderen kennis en ervaring te verrijken. Mijn expertisegebieden zijn leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Op die gebieden werk ik als procesbegeleider en (team)coach, maar soms ook als trainer of interim-manager. Mijn hart ligt bij Learning & development en ik ben wel te omschrijven als leergierig, vol met plannen. Om tot rust te komen, wandel ik, lees ik en ben in mijn moestuin te vinden.
Ik kijk met een brede (systemische) blik naar de dynamiek en patronen binnen een team. Ik zie teams soms echt als menselijke puzzels en ga samen met hen op zoek hoe men met nieuwe perspectieven en werkwijzen weer kan werken, waardoor het plezier en de effectiviteit toeneemt. Ik begeleid enkele teams.
Voor:
– even sparren
– training en begeleiding op het vlak van onderlinge communicatie
– leiderschapstrajecten
– persoonlijke effectiviteit/ professionaliseringstrajecten
– intervisiebegeleiding
– profielen / trainingen rondom Insights Discovery

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!