Teamchange header

Profiel van Afra Schipper

Afra is procesbegeleider en (team)coach. Met een scherp oog en oor en een waarderend hart brengt ze anderen in beweging. Ze is auteur van het boek ‘Verschilmakers – een nieuw perspectief op gesprekken’.

Ander profiel zoeken

foto-rondje-boek-e1594836273406

Alumnus | Auteur van Teamchange

Ik ben een energiek en resultaatgericht persoon die ervan houdt om in samenwerking met anderen kennis en ervaring te verrijken. Mijn expertisegebieden zijn leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Op die gebieden werk ik als procesbegeleider en (team)coach, maar soms ook als trainer of interim-manager. Mijn hart ligt bij Learning & development en ik ben wel te omschrijven als leergierig, vol met plannen. Om tot rust te komen, wandel ik, lees ik en ben in mijn moestuin te vinden.
Ik kijk met een brede (systemische) blik naar de dynamiek en patronen binnen een team. Ik zie teams soms echt als menselijke puzzels en ga samen met hen op zoek hoe men met nieuwe perspectieven en werkwijzen weer kan werken, waardoor het plezier en de effectiviteit toeneemt. Ik begeleid enkele teams.
Voor:
– even sparren
– training en begeleiding op het vlak van onderlinge communicatie
– leiderschapstrajecten
– persoonlijke effectiviteit/ professionaliseringstrajecten
– intervisiebegeleiding
– profielen / trainingen rondom Insights Discovery

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.