Profiel van Afra Schipper

Afra is procesbegeleider en (team)coach. Met een scherp oog en oor en een waarderend hart brengt ze anderen in beweging. Ze is auteur van het boek ‘Verschilmakers – een nieuw perspectief op gesprekken’.

Ander profiel zoeken

Auteur | Student van Teamchange

  • GRAS Organisatieontwikkeling
  • Oosterbeek
  • Website
Ik ben een energiek en resultaatgericht persoon die ervan houdt om in samenwerking met anderen kennis en ervaring te verrijken. Mijn expertisegebieden zijn leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Op die gebieden werk ik als procesbegeleider en (team)coach, maar soms ook als trainer of interim-manager. Mijn hart ligt bij Learning & development en ik ben wel te omschrijven als leergierig, vol met plannen. Om tot rust te komen, wandel ik, lees ik en ben in mijn moestuin te vinden.
Ik kijk met een brede (systemische) blik naar de dynamiek en patronen binnen een team. Ik zie teams soms echt als menselijke puzzels en ga samen met hen op zoek hoe men met nieuwe perspectieven en werkwijzen weer kan werken, waardoor het plezier en de effectiviteit toeneemt. Ik begeleid enkele teams.
Voor:
– even sparren
– training en begeleiding op het vlak van onderlinge communicatie
– leiderschapstrajecten
– persoonlijke effectiviteit/ professionaliseringstrajecten
– intervisiebegeleiding
– profielen / trainingen rondom Insights Discovery

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.