219 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 219 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde Teamchangers. Heel fijn als jij ook een review wilt delen. Even inloggen en dan verschijnt een knop hieronder. 

4.6/5

17 september 2021

'Coachen met het Keuzekruispunt'

Nog heerlijk aan nagenietend van een zeer waardevolle opleidingdag “Coachen met het Keuzeskruispunt” bij Teamchange. Wendel en Els waardeer ik zeer als trainers. Met hun vakkennis, humor, openheid en een vleugje zelfspot creëren zij een fijne leeromgeving waarbij ik (en de groep) ruimte vindt om op diepere lagen de coachtools eigen te maken. De balans tussen theorie en toepassen (oefenen) a.d.h.v. mijn eigen X-en zorgen ervoor dat de nieuwe kennis makkelijk bekijft en met plezier eigen gemaakt wordt. Een cadeautje om te mogen ervaren met ook nog een hele fijne groep collega coaches. Het toepassen in mijn eigen coachpraktijk wordt een feestje op deze manier. Dank voor de inspirerende dag!

30 augustus 2021

'Concreet, legt een gedegen basis'

Het programma sluit goed aan bij wat je als basis voor het teamcoachvak nodig hebt. Goed opgebouwd, naarmate het programma/de opleiding volgt valt steeds meer inhoud/kennis samen. Dit versterkt alle losse onderdelen als geheel. Daarnaast wordt het prettig, enthousiast en pakkend gebracht. Martijn verstaat het teamcoachvak als geen ander!

22 augustus 2021

'Werken met teams wordt nog leuker!'

Uitstekende opleiding, goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende aanpak, trainers laten zien, voelen en ervaren hoe teamcoaching werkt. Smaakt echt naar meer!

14 augustus 2021

'Een mooie reis door het vakgebied van teamcoach!'

Een leergang die inspireert en het beste in jezelf naar boven haalt. Je doorloopt de studieboeken, maar nog veel belangrijker: je wordt iedere keer weer geïnspireerd door nieuwe sprekers, allen toppers in hun vak. Je oefent, je reflecteert, je ontvangt feedback en met de groep heb je de kans om veel te oefenen en te leren.

29 juli 2021

'Veelzijdige leergang die je altijd in de praktijk kan brengen.'

De Leergang Teamcoaching zat van dag op dag goed in elkaar. Elk onderdeel werd gevarieerd aangeboden. Dit maakt het leren leuk. Tijdens de praktijkdagen kon je mooi oefenen en leren van de groep. De huiswerk opdrachten waren leerzaam om te maken en zorgde ervoor dat je in je eigen praktijk kritisch ging kijken naar wie jij wilt zijn als teamcoach. De leergang heeft mijn leven verrijkt en mijn rugzak gevuld. Martijn, Astrid, maar ook de gastdocenten maakte de leergang compleet met elk hun eigen expertise.

29 juli 2021

'Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach!'

Volg geen opleiding bij teamchange als je niet zelf wilt veranderen. De opleiding zit vol handige en duidelijke theorie en modellen, tot leven gebracht door hilarische en aansprekende praktijkvoorbeelden. Ook ga je zelf aan de slag om de theorie en praktijk eigen te maken, in te zetten en hierop te reflecteren. Martijn en Wendel zijn een topduo die elkaar perfect in balans houden en elkaar en ook de deelnemers een topervaring gunnen. Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach (en iedereen die wil helpen teams successvol maken)!

22 juli 2021

'Teamcoach , het is een vak!'

De leergang Teamcoaching welke ik de afgelopen maanden heb doorlopen is een enorme ontwikkeling voor mezelf geweest, ik had niet gedacht dat ik zover zou komen. Alle bijeenkomsten, scholings- en oefenmomenten waren de ultieme bewustwording voor het vak als coach voor teams, waarbij dankbaar gebruik gemaakt werd van de medestudenten, interactie in groepsprocessen, sociale psychologie en natuurlijk het reflecteren, waardoor ik vertrouwen gekregen heb in mijn mogelijkheden/vaardigheden om als volwaardig teamcoach te gaan werken. Mijn motivatie maar ook zelfvertrouwen om teamcoach te worden is gegroeid en wat een leuk vak is dit! Ben er trots op dat ik dit vak mag uitvoeren! Dank is groot aan de docenten van de opleiding, maar zeker ook aan alle medestudenten, wat hebben we veel van elkaar geleerd en onze inzichten vergroot!

20 juli 2021

'Inspirerend naar een volgend level in teamcoaching'

Een prachtige en zeer waardevolle opleiding waarin ik veel over teams, groepen en de instrumenten om daarmee te werken heb geleerd. Maar vooral ook weer veel geleerd over mijzelf. Dank ook aan Astrid Rutten voor de goede begeleiding van onze Leergang 12. Het was intensief en waardevol. Grootste opbrengst: de reflectie practitioner in mijzelf geactiveerd.

14 juli 2021

'Praktisch fundament dat houvast biedt'

Waardevolle, leuke een leerzame training die inzicht geeft. Martijn en zijn collega’s maken gebruik van praktische en toepasbare modellen en reiken concrete praktijkvoorbeelden aan. Daarnaast is het bespreken van praktijkverhalen met de andere deelnemers heel leerzaam. Een goede basis om op door te bouwen.

14 juli 2021

'Inspirerende leergang'

De online leergang teamcoaching geeft in 4 ochtenden zowel inzichten in teamgedrag als modellen waarmee je als coach van teams of als manager direct aan de slag kan. Ook het handboek dat als basis wordt gebruikt is een goed naslagwerk. De aanpak online was prettig, met goede interactie met de groep. Al met al was de leergang de investering zeker waard.

14 juli 2021

'Veel geleerd en ontdekt'

Veel geleerd, veel ontdekt en bewust geworden van veel aspecten van Teamcoaching in deze interactieve online training. De kennis en ervaring die Martijn en zijn collega’s overbrengen op een toegankelijke en aanstekelijke manier is voor mij erg waardevol. geweest….en smaakt naar meer.

14 juli 2021

'Van complex naar meer eenvoud voor vervolg'

De Leergang was van begin tot eind inspirerend, beeldend en praktisch. Complexe situaties voor coaching worden via verschillende invalshoeken met zeer bruikbare modellen ‘eenvoudig’ gemaakt en biedt inzicht en handvaten om concreet te coachen!

13 juli 2021

'Waardevolle online training'

Fijne afwisseling tussen theorie en ervaringen delen met andere deelnemers (ook heel leerzaam!). Het feit dat het online was maakt de training heel toegankelijk en je leert ontzettend veel in slechts 4 sessies.

8 juli 2021

'Energieke en praktische training op Onderstromen'

De energie en het plezier van anderen meenemen en trainen in het herkennen en beïnvloeden van Onderstromen spatten er af bij Martijn en Wendel. Ook het uitwisselen van ervaringen en beelden met kritische medestudenten voelt heerlijk. Dank je wel voor deze zeer leerzame en fijne dag met elkaar.

6 juli 2021

'Inspirerend en waardevol, leer het vak en jezelf kennen'

Wat een inspirerende en waardevolle opleiding. Met name de diepgang tijdens de verschillende modules, de combinatie tussen praktijk en theorie en de zoektocht naar jezelf hebben me enorm geholpen en gaan me enorm helpen in de toekomst. Een dikke aanrader voor iedereen die iets met teams doet of wil doen.

1 juli 2021

'Sterke theorie, diepgang door persoonlijke verbinding'

Door de stukjes theorie af te wisselen met praktijk en diepgaande evaluatie, kan je persoonlijk diep verbinden met het systemisch coachen. Er was veel energie maar dat kwam niet alleen door de docenten, maar ook door de groep en de setting.

30 juni 2021

'Meteen toe te passen in de praktijk'

Een super fijne leergang gehad waar ik echt heb geleerd teamcoach te zijn. Te kunnen kijken vanuit meerdere hoeken en van individu naar het gehele team. De verschillende gastdocenten zijn zeer inspirerend en de lesdagen met overnachting maken dat je met de hele groep in een bubbel komt waardoor je super snel alles opneemt en van elkaar leert.

29 juni 2021

'Een gereedschapskist voor een teamcoach'

Teamcoaching uitgelegd door concepten en modellen die middels voorbeelden en casussen concreet gemaakt worden. Martijn en de andere docenten laten blijken dat ze veel praktijkervaring hebben en kunnen deze goed overbrengen. Door deze training on-line te volgen kregen we tevens tips en suggesties over het leiden van videosessies. Ik heb hier veel aan gehad.

29 juni 2021

'Aanrader!'

Met heel veel plezier heb ik de Basistraining Teamcoaching gevolgd . Vond het boeiend en inspirerend. Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Veel geleerd, echt en aanrader!

24 juni 2021

'Zeer leerzame dagen!'

Hoewel ik niet werk als (team)coach, werk ik wel altijd met en voor teams dus het leek me goed er meer over te leren. Ben heel blij dat ik deze twee dagen gevolgd heb! De vele theorieën, inzichten en praktijkvoorbeelden gaan me in volgende opdrachten zeker goed van pas komen. Het gaf me nieuwe inzichten over teamontwikkelingen en -processen én over mijn eigen rol daarbinnen. Het is grappig dat je altijd weer nieuwe dingen leert en een stapje verder komt. De uitwisseling met groepsgenoten was een mooie bonus!

23 juni 2021

'Slalommen door de COVID maatregelen'

Beste Martijn en Murielle, onwijs bedankt voor deze prachtige leerervaringen. Door jullie begeleiding en jouw prachtige praktische boeken Martijn ben ik een betere teamcoach geworden en dat was mijn doel. Check!

14 juni 2021

'Fris en open blijven kijken'

“Fris en open blijven kijken” gaf Martijn ons mee, om op afstand toch betrokken te zijn (verbinding maken zonder ondergedompeld te worden) met een verantwoordelijkheid voor de eigen behoeften.

9 juni 2021

'Leren over jezelf en het vak'

Deze opleiding is een geweldige combinatie van leren over jezelf als persoon (en teamcoach) en de theorie van het teamcoachen met de boeken van Martijn als rijk uitgangspunt. Wat er voor mij uitgesprongen is: 1) het meesterschap van teamcoach Martijn en hoe hij op de theoriedagen zijn eigen theorie in praktijk bracht. 2) de gastdocenten zijn echt experts binnen hun vakgebied en brengen inzicht en beweging in jezelf als mens.

9 juni 2021

'Leergang Teamcoaching: zeer inspirerend!'

Nieuwsgierig geworden door de geweldige boeken van Martijn Vroemen besloot ik deel te nemen aan de leergang Teamcoaching. Verrijkt met nog meer kennis over teams, theorieën en modellen en mezelf heb ik deze leergang afgesloten. Een groot compliment ook aan de gastdocenten, zij zijn allemaal van een fantastisch niveau. Voor mij persoonlijk een speciale vernoeming voor de praktijkdagen van zowel Margit Sleeuwenhoek als Els Burger. Bijzonder inspirerend! Dank daarvoor.

8 juni 2021

'Workshop teamontwikkeling – Teamwiel'

Verrassend verfrissende presentatie gelardeerd met illustrerende filmpjes en schema’s. De gekende inhouden in een frisser hesje. Bedankt!

7 juni 2021

'Veelzijdige opleiding'

Deze leergang brengt je nieuwe inzichten op teams, maar ook op jezelf. Er is een mooie balans tussen theorie, praktische tools en zelfontwikkeling in een hele fijne setting. Absoluut een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

7 juni 2021

'Theorie tot leven gebracht!'

Wat een boeiende, leerzame en inspirerende training over psychologie in teams! Super om in korte tijd meer te leren over Transactionele Analyse én dit door praktische oefeningen te vertalen naar mijn eigen werk. Heel verhelderend hoe Margit haar jarenlange ervaring met TA samenvat in één model, en dit aanvult met veel voorbeelden uit de praktijk. De theorie wordt hiermee echt tot leven gebracht. Dit gecombineerd met de deskundigheid, humor en persoonlijke begeleiding van Martijn en Wendel maakte dit voor mij een bruikbare en waardevolle training. Dank jullie wel!

4 juni 2021

'Je bent je eigen instrument'

Als teamcoach neem je jezelf altijd mee. Ik vond het daarom belangrijk om meer psychologische kennis op te doen. Waardoor ik mijn eigen gedrag beter begrijp en het gedrag binnen teams beter kan plaatsen. Zodat ik beiden in kan zetten bij het nog beter begeleiden van teams. En super handig natuurlijk ook in het dagelijkse leven! De 1-daagse Psychologie voor teamcoaches voldeed in alle opzichten. Het was een inspirerende en confronterende dag die bovenal, veilig, leuk en leerzaam was. Ik heb diepgaande inzichten over mijzelf opgedaan en hoe deze inzichten ook van toepassing zijn op teams. Margit, Martijn en Wendel dank jullie wel voor het delen van al jullie kennis, ervaring en menselijkheid.

2 juni 2021

'Ik weet waar ik heen ga'

Wat een mooie training was dit! Ik heb zoveel geleerd. En niet alleen over mezelf als teamcoach maar vooral ook over wat voor mij belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen. Een mooie combinatie van de theorie uit het boek van Martijn en verdieping met gastdocenten. Ik heb mij bij deze training ook heel veilig gevoeld. Dat is wat Martijn heel goed doet, een veilige omgeving creëren.

31 mei 2021

'Geweldige training'

Een opleiding die verder gaat dan alleen kennis over teamcoaching en het aanleveren van vaardigheden. De groei die ik tijdens deze maanden heb doorgemaakt op zowel kennisvlak als persoonlijk vlak, zorgen ervoor dat ik als een zelfbewuste teamcoach aan de slag kan gaan. Bewust van mijn sterke kanten en mijn aandachtspunten, waardoor ik als teamcoach alleen maar beter kan worden.

16 mei 2021

'inspirerende training!'

De online basistraining teamcoaching was voor mij inspirerend, veel waar voor je geld, zeker met het boek erbij waar ik veel aan gehad heb. Ik heb in korte tijd veel mogen leren waar ik gebruik van kan maken bij mijn werk als pedagogisch coach, zowel individueel als met teams!

11 mei 2021

'Een gereedschapskist met hulpmiddelen om te starten met teamcoaching'

Als beginnend teamcoach is de online Basistraining Teamcoaching een goed startpunt voor je ontwikkeling als mens en als coach. In een veilige leeromgeving leer je direct wat teamcoaching is. De trainers zetten tools in om ons als studenten te laten ervaren hoe je een groep mensen bij een teamcoaching betrekt. Het inchecken bij de start is zo’n waardevolle techniek, die klein is, maar heel effectief. Zo gaan leren, voordoen en trainen mooi samen in de training. En wat ik belangrijk vond is dat de stof met humor en realisme werd gebracht. Ik heb nu een gereedschapskist met goed geordende hulpmiddelen gekregen om de eerste stappen te zetten in het vak van teamcoaching!

10 mei 2021

'Leren door reflectie.in actie ?'

In de vier online bijeenkomsten heel veel gelijk in de praktijk toepasbare inzichten en tools/werkvormen gekregen. Martijn, Astrid en Muriëlle zijn goed op elkaar in gespeeld. Voor iedereen die wil proeven aan teamcoaching of die met (nog) meer vertrouwen een team wil begeleiden een echte aanrader. Voor mij smaakt het naar meer.

30 april 2021

'Onderstroom? Begin bij je binnenstroom'

Voor mij kenmerkte de training zich door de perfecte combinatie van praktijk en theorie. De dag had een logische opbouw waarin ik werd geïnspireerd, opgefrist in mijn kennis en er nieuwe perspectieven en essentiële kennis bij kreeg. Online werkte prima voor deze training.

27 april 2021

'Inkijkje met veel stof om over na te denken'

Het handboek Teamcoaching en de gestructureerde manier van aanbieden van o.a. het coach- en team wiel, een quickscan, de onderstroom waren een mooie leidraad om online samen mee aan de slag te gaan. Variatie genoeg in deze online sessies. Deskundige en veilige leeromgeving boden mij een opstapje naar meer weten. Zelf vlieguren maken en daar de tijd voor nemen is de volgende uitdaging.

26 april 2021

'stoomcursus teamcoachen'

Martijn heeft in 4 ochtenden de basis van teamcoaching weten uit te leggen en dat ook nog online. Het waren afwisselende, motiverende, stimulerende sessies en ik heb echt de basis uitgelegd gekregen. Ook heb ik een goed beeld en ideeen gekregen hoe een goede online sessie in te richten, zodat je actief betrokken blijft bij de training. Nu nog zelf aan de slag en dat blijft spannend….

26 april 2021

'Wat een geweldige ervaring was het'

Met een sabbatical in het vooruitzicht. Een carriéreswitch om naar toe te werken! Ben ik gestart met deze leergang. Wat een geweldige ervaring was het. Top teamcoach, Martijn Vroemen, maakte van elke bijeenkomst een experience. De theorie, de gehele programmering met enthousiaste gedreven en deskundige gastdocenten, is goed op elkaar afgestemd. Alle onderdelen en thema’s zijn goed op de praktijk af te stemmen en meteen in te zetten. Al doende ervaarde ik een enorme groei in het teamcoach zijn. Dit betekende ook een verdiepende kennismaking met mijzelf als mens. En hierdoor lukte het mij een goed beeld en visie te ontwikkelen over de teamcoach die ik wens en kan zijn. Hiervoor werd een open en veilige omgeving gecreëerd. Ik ervaar in de praktijk dat ik een lerende professionele teamcoach ben. Deze leergang is op het juiste moment op mijn pad gekomen.

23 april 2021

'Groots(t)e inzichten…'

Herken je dat, van die gebeurtenissen in je leven die je als parels koestert? Deze leergang is er absoluut 1 van! Na deze prachtige opleiding kan ik echt zeggen, ja ik ben een proffesioneel Teamcoach geworden. En dat komt door de duidelijke theorie, gekoppeld aan praktijk. Inspirerende docenten met elk hun expertise. Uitdagende feedback, bijzondere reflecties, mooie groep deelnemers. Het is ervaren en toepassen. De leergang doe je met elkaar. Zowel de docenten als de deelnemers. Elkaar aanvullen, duidelijk doel en het goed hebben met elkaar. En goed is soms ook Tough Love geven. Ben niet alleen gegroeid in het vak maar ook als mens. Dankjewel allemaal! Een aanrader voor iedereen die met en voor teams werkt. Als er ooit nog iets van een vervolg komt sta ik vooraan in de rij.

23 april 2021

'Verrijking, inzichten en inspiratie'

Met plezier heb ik de Basistraining Teamcoachen gevolgd bij Teamchange. Wat een verrijking, inzichten en inspiratie! En stof tot nadenken… dat ook! Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Gegeven door ervaren en bevlogen docenten. Van begin tot eind van toegevoegde waarde voor iedereen die met teams samenwerkt. Een aanrader. Op naar mooie avonturen in samenwerking met en ondersteuning van teams!

23 april 2021

'Afwisselend en heel toepasbaar'

De tijd vloog om. Knap aangezien de training online was. Heel afwisselend, goed gebruik gemaakt van alle online tools. En vooral heel praktisch inzetbaar. Ik heb er veel aan gehad en dus meteen kunnen toepassen in de praktijk! Zeker een aanrader 🙂

23 april 2021

'Praktisch, pakkend en waardevol voor teammanagers'

Een zeer waardevolle leergang voor iedereen die met, tussen en in teams werkt. Praktische handvatten, verdiepende modellen en inspiratie van experts uit de praktijk. Wetenschap en praktijk komen mooi samen in deze leergang.

23 april 2021

'Een pracht reis!'

Wat een mooie reis! We startten in september en door Corona eindigden we met een pracht groep in april. Veel inzichten, verdieping, plezier, diepgang en ontroering. De verschillen in de groep hadden soms niet groter kunnen zijn, maar misschien juist daardoor wel prachtig aanvullend. Martijn is inspirerend, grappig, scherp met zachtheid en slim. Hij weet veel en kan stil staan bij dat wat er op dat moment speelt. De training heeft een mooie opbouw die je helpt om stap voor stap met teams aan de slag te gaan. Een mooie, waardevolle en leerzame reis!

21 april 2021

'Een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen!'

Deze opleiding is voor mij veel meer dan een opleiding geweest. Het heeft me ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders naar teamontwikkeling ben gaan kijken en anders ben gaan handelen. Het heeft op persoonlijk vlak zoveel inzicht gegeven en in beweging gezet, daar kunnen heel wat coachingsuren die ik eerder heb gehad niet tegenop. En dit alles in een hele fijne groep met een trainer die scherp kan zijn, humor heeft, betrokken is, inspirerend kan vertellen, in het moment laat zien hoe je met een groep kan werken en een trainer die ergens voor staat. Ik vond het een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen.

18 april 2021

'Inspirerende verdieping met inzichten'

Het was een prettige, duidelijke en praktische cursus met veel handvatten die je kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Gegeven door een enthousiast duo Martijn en Wendel en een inspirerende mysteryguest. Ook het samenwerken met je studiegenoten was zeker in deze coronatijd een verademing. Kortom op naar het vervolg.

9 april 2021

'De teamcoach in jou'

Aan de hand van prettige visuele modellen die geregeld terugkomen wordt het vak teamcoachen uitgelegd. Martijn licht de theorie met passie toe. Die ook goed (terug) te lezen is in z’n boeken. Daarnaast wordt er in de modules met gastsprekers stil gestaan bij persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in je kracht en valkuil als teamcoach.

19 maart 2021

'De teamcoach bril is aangezet!'

De leergang heeft veel inzichten opgeleverd over groepsdynamica in teams en teamontwikkeling. Dit vanuit verschillende invalshoeken, waarbij ik alleen maar nieuwsgieriger werd naar meer. Het levert uiteindelijk een mooie rugzak op met inzichten, tools en veel theoretische achtergronden die een goede basis zijn om aan de slag te gaan als teamcoach.

9 maart 2021

'Aanrader'

Inhoudelijk sterk, interessant uitdagend, spannend en inspirerend! Wanneer je op zoek bent naar een praktische opleiding tot teamcoach waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ervaringeleer, is deze leergang een aanrader!

5 maart 2021

'Daar waar puzzelstukken op hun plek vallen'

De leergang Teamcoaching liet voor mij vele puzzelstukken op hun plek vallen. Puzzelstukken in de zin van kennis opgedaan uit eerdere trainingen en cursussen, Maar ook puzzelstukken aan opgedane ervaringen. De leergang biedt verdieping in kennis, modellen en structuren en geeft houvast voor de praktijk. Als je werkt met groepen en / of teams kan ik je de leergang Teamcoaching zeker aanraden!

15 februari 2021

'Knappe balans in uitdagen en bekrachtigen!'

Teamcoaching Topklas biedt je een stevige verdieping, waarbij je uiteraard jezelf als coach goed tegenkomt op een leerzame en intense manier. Martijn Vroemen en Wendel Greve zijn inspirerende, doorgewinterde experts. Ze bieden een knappe balans in uitdagen en bekrachtigen, zodat je uiteindelijk de opleiding met een ‘bewust bekwaam’ gevoel afrondt. Een reis boordevol persoonlijke ontwikkeling en inzichten.

14 februari 2021

'Mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange.'

De korte online basistraining was voor mijn een mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange. Theorie en coachmodellen uit het handboek en praktijkboek teamcoaching werden op een deskundige manier uitgelegd en gekoppeld aan de praktijk door twee ervaren teamcoaches. Er was voldoende ruimte voor vragen en het inbrengen van casussen uit mijn eigen praktijk. In kleine groepjes werd in breakout rooms de verdieping gezocht met elkaar. Ook tips en tools werden uitgewisseld op het gebied van werkvormen. Deze praktische insteek van deze korte opleiding sprak mij aan. Het was voor mij een relatief kleine tijdsinvestering omdat de training online werd aangeboden. Wat mij betreft is deze basistraining een aanrader voor startende teamcoaches.

11 februari 2021

'Productieve en ook leuke sessies vol inzichten'

Een heldere, praktische, afwisselende training waarin ik meegenomen werd langs de belangrijkste modellen van het handboek. De sessies zaten boordevol inzichten, tips en instrumenten/werkvormen die ik onmiddellijk kan gaan gebruiken in de praktijk. Martijn, Murielle en Astrid zijn spontane, betrokken en gedreven trainers en vullen elkaar goed aan. Zij beheersen de materie volledig en kunnen inspelen op de diverse vragen en thema’s die behandeld werden. Productieve en ook leuke sessies die om vlogen, ook online!

10 februari 2021

'Waardevol!'

Fijne complete mix van theorie, praktijk, tools en ervaringen die me zelf ook weer goed naar mijn eigen gedrag en handelingsbekwaamheid heeft laten kijken hoe ik als coach het impactvolle gesprek aanga met teams. Alles inspirerend gebracht door Martijn, Murielle en gastdocenten. Aan te bevelen als je in de breedte op zoek bent naar een goed fundament voor je teamcoachingskills.

5 februari 2021

'Super interessante, interactieve dag'

Super interessante, interactieve dag gehad over het werken met onderstroom in een team. Mooie nieuwe tools, handvatten en bewustwording van al aanwezige kennis en vaardigheden. Leuke groep mensen leren kennen en fijn om het hoofd weer te laten werken! En dan ook nog eens een hele dag online waarbij er nu, aan het einde van de dag, ook nog eens energie over is! Top! Dank Martijn Vroemen en Wendel Greve voor de prettige dag!

4 februari 2021

'Die onderstroom hè…'

Die onderstroom hè, om daar mee te werken, poeh dat doe je niet zo maar zonder ervaring of kennis. Deze workshop geeft een overzichtelijk kijk op het werken met de onderstroom: wanneer kan je het beter uit je hoofd halen en als er werk aan de winkel is, welke observaties en interventies zijn er dan te doen. Wendel en Martijn zijn heel benaderbaar voor al je vragen, ook tijdens deze online variant! Door de afwisseling met theorie en het in kleinere break-out rooms bespreken van een casus oefen je met elkaar én steek je veel op om in de volgende teamsessie metéen te kunnen toe passen!

4 februari 2021

'Zeer praktische workshop'

De onderstroom was een beladen woord voor mij. Beladen in de zin van ‘lastig te duiden’. Met deze workshop direct toepasbare handvatten gekregen en heb direct de drive gekregen om ermee aan de slag te gaan! Mocht je op gestructureerde en praktische manier de onderstroom willen doorgronden, kan ik deze workshop van harte aanraden!

4 februari 2021

'Verhelderende praktische dag'

Heldere en prettige training die mij boven- en ondertiteling gaf bij de vele intuïtieve interventies die ik al als teamcoach doe. Een kam ging door de vele kennis die ik al had. Deze verfrissende ordening geeft mij na deze dag weer vele handvatten en nieuwe inzichten mee om in de praktijk aan de slag te gaan. De dag had een duidelijke en goede opbouw van thema’s. En wederom geleid door de gedreven professionals Martijn en Wendel.. Ook online creëren ze een open en ontspannen leerklimaat met veel afwisseling van werkvormen en een enorme bagage aan kennis en ervaring.

4 februari 2021

'Een leerzame en interactieve online workshop!'

Ik ben blij dat ik deze workshop gevolgd heb! De twee docenten (Martijn en Wendel) wisten deze online workshop heel interactief te maken. De theorie werd duidelijk uitgelegd en er werd een mooie koppeling gemaakt naar de praktijk. Dank aan de trainers en de leuke groep deelnemers!

4 februari 2021

'Leerzame workshop, aanrader wat mij betreft!'

Goede workshop! Een goede opbouw met de juiste theorie, maar ook met diepgang door middel van casussen en praktijkvoorbeelden. Dat laatste vind ik erg belangrijk. Ik ben erg benieuwd wat ik de komende tijd ga herkennen aan observaties en interventies op de onderstroom. Ik heb echt het gevoel dat ik dat na deze workshop echt kan. En belangrijk: het was gezellig! Veel interactie en zeker niet saai (en dat is online niet vanzelfsprekend vind ik)

1 februari 2021

'Alle ruimte en tijd om je te ontwikkelen!'

De leergang is goed opgezet en wordt begeleid door goede trainers en coaches. Hierdoor is er ruime afwisseling, een goede opbouw tussen de theorie en het in de praktijk brengen van wat je geleerd hebt. De trainingsdagen zijn zeer waardevol waarin je heel veel leert en kan oefen met en van je medecursisten. Echt zeer waardevol om als teamleider en of coach deze opleiding te volgen!

31 januari 2021

'Stevig fundament, ontwikkeling én plezier!'

Ik was op zoek naar een brede teamcoach-opleiding die mij ook een certificering gaf, en heb die gevonden in de leergang teamcoaching. Het heeft me echt een stevig fundament gegeven om mijn kennis en ervaring in te bedden. Daarnaast heeft het mijn kennis en ervaring weer enorm verrijkt. Daarbij vond ik de bijeenkomsten echt heel waardevol, ook met de mededeelnemers. Om met elkaar te leren, te stretchen en tot nieuwe inzichten te komen. Fijne sfeer, deskundige en prettige begeleiders.

10 februari 2021

'Waardevol!'

Fijne complete mix van theorie, praktijk, tools en ervaringen die me zelf ook weer goed naar mijn eigen gedrag en handelingsbekwaamheid heeft laten kijken hoe ik als coach het impactvolle gesprek aanga met teams. Alles inspirerend gebracht door Martijn, Murielle en gastdocenten. Aan te bevelen als je in de breedte op zoek bent naar een goed fundament voor je teamcoachingskills.

24 april 2020

'Zeer waardevol'

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren door het afwisselende programma van theorie en praktijk. Ik heb meer inzicht en praktische handvatten gekregen om als teamcoach aan de slag te gaan. Martijn en Wendel hebben laten zien zeer ervaren en inspirerende trainers te zijn.

16 mei 2019

'Direct toepasbaar'

Dit was een eerste kennismaking voor mij met Martijn Vroemen. Zowel de theorie als de praktische zaken die er gedurende de dag voorbij kwamen dragen bij aan een leerzame cursusdag. Er zijn veel zaken die ik direct kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

29 januari 2019

'Intensieve dag'

De training van Martijn en Wendel was een goede balans van theorie, voorbeelden, zelf aan het werk zijn, reflecteren op eigen werk en vooral ook humor. Een intensieve volle dag waarin we in een aangenaam, vlot tempo het teamwiel hebben doorgenomen. Een aanrader!

19 maart 2019

'Mooie mix van theorie en praktijk'

Team coaching essentials gedaan bij Martijn. Mooie mix van theorie en praktijk en een heel heldere afbakening van het onderwerp. Veel kennis en voorbeeld gedurende de training. Echt de moeite waard.

30 juni 2021

'Meteen toe te passen in de praktijk'

Een super fijne leergang gehad waar ik echt heb geleerd teamcoach te zijn. Te kunnen kijken vanuit meerdere hoeken en van individu naar het gehele team. De verschillende gastdocenten zijn zeer inspirerend en de lesdagen met overnachting maken dat je met de hele groep in een bubbel komt waardoor je super snel alles opneemt en van elkaar leert.

10 december 2020

'Inspirerend & zet aan tot reflectie'

Ik heb genoten van Martijn en Wendel en van mijn studiegenoten. Veel ruimte voor reflectie, veel speelsheid en diepgang. Een mooie balans in theorie, actieve werkvormen en zelfstudie.

23 februari 2018

'Je leert heel veel'

Deze training is een echte aanrader. In een leuke, afwisselende dag leer je heel veel. De training geeft inzicht in wat er mis is als het niet lekker loopt in je team. Daarnaast krijg je tips en oefeningen om op een constructieve manier de dingen die niet lekker lopen bespreekbaar te maken met je team.

16 mei 2021

'inspirerende training!'

De online basistraining teamcoaching was voor mij inspirerend, veel waar voor je geld, zeker met het boek erbij waar ik veel aan gehad heb. Ik heb in korte tijd veel mogen leren waar ik gebruik van kan maken bij mijn werk als pedagogisch coach, zowel individueel als met teams!

29 maart 2019

'Top opleiding'

Top opleiding, achteraf had ik wel meer van dit soort topdagen willen meemaken. Wendel en Martijn zijn een mooi op elkaar ingespeeld koppel. Mooi samenspel! En leuk om te zien hoe beide karakters aanvullend voor elkaar zijn.

16 april 2018

'Top!'

Prima workshop! Je bent je eigen gereedschap, hoe staat het daarmee? Welke invloed heb je zelf op de onderstroom? Vroemen neemt je mee in een dag vol onderstroom, effecten, tools en interventies. Top!

20 juni 2018

'Mooie basistraining'

Hele mooie basistraining met een afwisselend programma en goeie, ervaren trainers. Ik liep de deur uit met een rijkdom aan nieuwe inzichten en handvatten! Bedankt voor de leuke leerzame dag Wendel en Martijn!

17 januari 2019

'Zeer waardevolle en inspirerende leergang'

Zeer waardevolle en inspirerende leergang met theorie en inzichten die direct toe te passen zijn op de teams waarmee je werkt. Er is binnen de leergang, naast een fijne dosis theorie, meer dan voldoende aandacht voor reflectie en het maken van de vertaalslag naar de dagelijkse werkpraktijk. De diverse instroom van deelnemers is van grote meerwaarde. Martijn weet hier, met zijn teamcoachingsvaardigheden, in een mum van tijd een veilige, hecht commmunity van de maken.

10 juni 2020

'Practice what you preach'

Martijn is voor mij de verpersoonlijking van practice what you preach. Hij helpt je zonder bemoeizucht en straalt daardoor absoluut niet uit dat hij het wel even allemaal komt vertellen. Zeer prettige persoonlijkheid!

6 juni 2019

'Een must voor elke leidinggevende of coach'

De leergang is een must voor elke leidinggevende of Teamcoach! Helpen zonder bemoeizucht is de perfecte ondertiteling van zijn Handboek Teamcoaching! Zijn kijk op teamontwikkeling helpen jou en je teams om tot teamsucces te komen. Hij staat ook stil bij de verschillende soorten probleemteams en hoe daarmee om te gaan. Martijn heeft een aantal eenvoudige modellen ontwikkeld, die zeer bruikbaar zijn in de praktijk! En niet onbelangrijk; er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de onderstroom in teams. Martijn is als trainer zeer goed in staat om zoveel containment te bieden dat alles er mag en kan zijn, waardoor je uitgenodigd wordt uit je comfortzone te komen en te leren, ook als persoon! Hij is een zeer ervaren en kundige trainer en Teamcoach!

18 januari 2021

'Op zoek naar de teamcoach in jezelf? Volg dan de Topklas!'

In 2020 heb ik zowel de opleidingen Teamcoaching Essenties als de Topklas gevolgd. Waar de basis van teamcoaching en de bijbehorende tools in Essenties wordt gelegd, wordt in de Topklas verder de diepte in gegaan op de teamcoach in jezelf. Met veel zelfreflectie en -inzicht als gevolg. Een pittige reis naar de teamcoach in mezelf, maar absoluut de moeite waard. Martijn en Wendel zijn vakidioten, zeer kundig en begeleiden de opleiding en jouw eigen ontwikkeling met ‘power & (though) love’.

19 december 2019

'Veel over mezelf geleerd'

Tijdens de training ‘teamcoaching essentials’ heb ik veel geleerd, niet alleen theorie over teamcoaching, maar ook over mezelf. Professionele trainers die duidelijk met gemak en plezier anderen trainen in het vak. En dat doen ze goed!

10 juni 2020

'Glimlach op mijn gezicht'

Zeer bruikbare en inspirerende training over teamontwikkeling. Ik verliet de (overigens geweldige) locatie met een glimlach op mijn gezicht en een rugzak vol inzichten en bruikbare tools. Heel knap hoe Wendel en Martijn de energie tijdens de training van het begin tot het eind zo hoog hebben weten te houden. De dag vloog voorbij. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

21 november 2018

'Een feest'

Martijn is een doorgewinterde adviseur, schrijver en docent. Deze combinatie maakt het een feest om aan zijn leergang te mogen deelnemen. Hij heeft een inspirerend netwerk om zich heen van mededocenten en daardoor ook medestudenten. Ik vond het een traktatie om te kunnen deelnemen en breng zijn oefeningen dagelijks in mijn praktijk als teamcoach. Als je op zoek bent naar de praktijk van teamcoaching en/of naar de vertaalslag van zijn boek Handboek Teamcoaching, dan zeg ik: doen! Schrijf je! Echt:-)!

22 augustus 2021

'Werken met teams wordt nog leuker!'

Uitstekende opleiding, goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende aanpak, trainers laten zien, voelen en ervaren hoe teamcoaching werkt. Smaakt echt naar meer!

27 april 2021

'Inkijkje met veel stof om over na te denken'

Het handboek Teamcoaching en de gestructureerde manier van aanbieden van o.a. het coach- en team wiel, een quickscan, de onderstroom waren een mooie leidraad om online samen mee aan de slag te gaan. Variatie genoeg in deze online sessies. Deskundige en veilige leeromgeving boden mij een opstapje naar meer weten. Zelf vlieguren maken en daar de tijd voor nemen is de volgende uitdaging.

9 maart 2021

'Aanrader'

Inhoudelijk sterk, interessant uitdagend, spannend en inspirerend! Wanneer je op zoek bent naar een praktische opleiding tot teamcoach waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ervaringeleer, is deze leergang een aanrader!

18 december 2019

'Je moet aan de bak! Leuk!'

Wat een inspirerende training vol enthousiaste mensen, veel geleerd wat direct in de praktijk toepasbaar is. Je krijgt modellen aan gereikt, waar je mee aan de slag kan om het je eigen te maken. Je moet aan de bak! Leuk!

26 april 2021

'Wat een geweldige ervaring was het'

Met een sabbatical in het vooruitzicht. Een carriéreswitch om naar toe te werken! Ben ik gestart met deze leergang. Wat een geweldige ervaring was het. Top teamcoach, Martijn Vroemen, maakte van elke bijeenkomst een experience. De theorie, de gehele programmering met enthousiaste gedreven en deskundige gastdocenten, is goed op elkaar afgestemd. Alle onderdelen en thema’s zijn goed op de praktijk af te stemmen en meteen in te zetten. Al doende ervaarde ik een enorme groei in het teamcoach zijn. Dit betekende ook een verdiepende kennismaking met mijzelf als mens. En hierdoor lukte het mij een goed beeld en visie te ontwikkelen over de teamcoach die ik wens en kan zijn. Hiervoor werd een open en veilige omgeving gecreëerd. Ik ervaar in de praktijk dat ik een lerende professionele teamcoach ben. Deze leergang is op het juiste moment op mijn pad gekomen.

7 november 2020

'Heel inspirerend en leerzaam'

Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt. Ook het (samen)werken in de groep leverde mij veel nieuwe inzichten op door de diversiteit van de groep. Ik ging met energie naar de trainingen en kwam vol energie weer terug. Ik bewonder de manier waarop Martijn, Wendel en Els ons heeft begeleid, dank jullie wel!

26 januari 2021

'Direct bruikbaar in de praktijk. Top!'

De Opleiding Teamchoaching Essenties is een absolute aanrader voor (aankomend) (team)coaches die op zoek zijn naar het verbreden, verdiepen en opfrissen van kennis, inzichten en vaardigheden. In een zeer fijne sfeer weet Martijn – in combinatie met Wendel of Els – een dynamische leeromgeving te creëren met een goede balans tussen theorie en praktijk en met veel ruimte voor het delen van (eigen) praktijkvoorbeelden. Alle lesstof wordt zo aangeboden dat het direct bruikbaar en toepasbaar in de eigen coachpraktijk. Top!

17 januari 2020

'k heb genoten en ben geïnspireerd'

De erkende leergang teamcoaching biedt een mooie variatie aan theorieën, modellen en werkvormen. Aan de hand van een duidelijk rode draad, wisselen theorie en praktijk elkaar af. De thema’s van de drie module(s) staan in verbinding met elkaar wat maakt dat de stof goed beklijfd. Samen leren met de andere deelnemers biedt een extra dimensie aan de leergang. Niet alleen door de rijke (levens)ervaring aanwezig in de groep, maar ook door ervaringsleren met de groep als ‘simulatieteam’. De bijdragen van de gastdocenten, stuk voor stuk vakmensen pur sang, pasten perfect in het programma, zowel qua inhoud als timing. Martijn’s kennis en ervaring is enorm. Hij staat voor zijn heldere visie op het vak, maar dringt deze niet op. In combinatie met zijn stijl (humor, persoonlijk, eerlijk, down-to-earth), maakt dit hem tot een fantastische leermeester. Ik heb genoten en ben geïnspireerd. En bovenal ontzettend veel geleerd. Het is een kado waar ik mijn leven lang plezier aan ga beleven.

9 juni 2021

'Leren over jezelf en het vak'

Deze opleiding is een geweldige combinatie van leren over jezelf als persoon (en teamcoach) en de theorie van het teamcoachen met de boeken van Martijn als rijk uitgangspunt. Wat er voor mij uitgesprongen is: 1) het meesterschap van teamcoach Martijn en hoe hij op de theoriedagen zijn eigen theorie in praktijk bracht. 2) de gastdocenten zijn echt experts binnen hun vakgebied en brengen inzicht en beweging in jezelf als mens.

23 januari 2020

'Authentiek, professioneel en gedreven'

Authentiek, professioneel en gedreven. Zomaar een paar woorden die ik heb overgehouden aan deze opleiding. Onder de bezielende leiding van Martijn haal je het beste uit jezelf en de groep. Een optimale combinatie van theorie en praktijk.

17 november 2019

'Een topdag'

De training plaatst je ervaring in een bruikbaar kader/model waardoor je de aanwezige team dynamiek beter kan duiden en vervolgens ook beinvloeden. Inzet nuttige oefeningen met de wegroep maakte het een top dag met Martijn en Wendel.

14 juli 2021

'Inspirerende leergang'

De online leergang teamcoaching geeft in 4 ochtenden zowel inzichten in teamgedrag als modellen waarmee je als coach van teams of als manager direct aan de slag kan. Ook het handboek dat als basis wordt gebruikt is een goed naslagwerk. De aanpak online was prettig, met goede interactie met de groep. Al met al was de leergang de investering zeker waard.

14 september 2019

'Een stevige basis'

Ik raad de opleiding van harte aan! Martijn heeft goede inhoudelijke blokken samengesteld en werkt daarbij samen met iedere tweede dag van een module een andere co-trainer. Dat werkt heel erg versterkend omdat het de opleiding verbreed en verdiept. Martijn heeft een eigen kijk op het vakgebied van teamcoachen. Zijn teamontwikkelingsmodel is heel praktisch en veel beter toepasbaar dan ‘Tuckman’. Dat is voor mij de reden geweest om de opleiding te volgen en mij een goede fundatie gegeven om daadwerkelijk als teamcoach aan de slag te gaan. Als je zoekt naar een stevige basis om als teamcoach te willen gaan werken, zeg ik: meld je aan.

19 januari 2020

'Leren is bij Martijn niet vrijblijvend'

Een trainer die je met veel enthousiasme en gedrevenheid de meest essentiële theorieën bijbrengt en je daarnaast nog voorziet van veel inspirerende werkvormen. Leren is bij Martijn niet vrijblijvend; hij gaat voor kwaliteit en verwacht dat ook van de cursist. De resultaten laten zich raden

23 juni 2021

'Slalommen door de COVID maatregelen'

Beste Martijn en Murielle, onwijs bedankt voor deze prachtige leerervaringen. Door jullie begeleiding en jouw prachtige praktische boeken Martijn ben ik een betere teamcoach geworden en dat was mijn doel. Check!

5 juli 2018

'Zeer goed'

De opleiding tot geregistreerd Teamcoach heb ik gevolgd bij Teamchange van topcoach Martijn Vroemen. De leeromgeving in conferentiecentrum Kaap Doorn (Doorn) was uitermate geschikt. De structuur, inhoud en de kwaliteit van de wijze waarop de cursus werd aangeboden heb ik als zeer goed ervaren. De gastdocenten waren een zeer waardevolle aanvulling. Mijn ervaring als business-coach, team- en individuele coach is door deze intensieve teamcoaching-cursus aanzienlijk verrijkt. Diverse methoden, modellen, intervisies, reflectiemomenten en praktische oefeningen onderbouwd met een keur van theorie heb ik als zeer effectief ervaren. We hebben ook als groep veel van elkaar geleerd. Eenieder bracht zijn/haar persoonlijke leerpunten in.

30 oktober 2020

'Training met impact'

Ontzettend veel geleerd van Martijn en mijn mede teamcoaches. Een training met impact, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Een aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in het vak van de teamcoach.

28 februari 2018

'Nieuwe praktische inzichten'

De workshop heeft mij nieuwe (praktische!) inzichten opgeleverd t.a.v. het ontstaan en bestaan van onderstromen in groepen. Vooral het maken van een onderscheid tussen het stellen van de diagnose en vervolgens bepalen van een passende interventie helpt mij direct in de praktijk bij het beïnvloeden en zo nodig (bij) sturen van een groepsproces.

1 februari 2021

'Alle ruimte en tijd om je te ontwikkelen!'

De leergang is goed opgezet en wordt begeleid door goede trainers en coaches. Hierdoor is er ruime afwisseling, een goede opbouw tussen de theorie en het in de praktijk brengen van wat je geleerd hebt. De trainingsdagen zijn zeer waardevol waarin je heel veel leert en kan oefen met en van je medecursisten. Echt zeer waardevol om als teamleider en of coach deze opleiding te volgen!

23 januari 2019

'Deze leergang klopt'

In deze leergang worden de onderwerpen zo gebracht dat je deze direct kunt toepassen in de praktijk. Martijn weet je constant te boeien met voorbeelden en diverse werkvormen. In de leergang zitten veel afwisselende onderwerpen en de masterclasses zorgen er voor dat de leergang klopt. Een aanrader niet alleen voor teamcoaches maar zeker ook voor leidinggevende die werken met teams.

14 november 2019

'De dag vloog voorbij'

Goede workshop waar je handvatten meekrijgt om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Ik heb het als erg leerzaam ervaren en de dag vloog voorbij. Mijn eerste training bij Martijn, maar zeker niet de laatste training.

23 januari 2019

'Fantastische leergang'

Martijn heeft een fantastische leergang neer weten te zetten. De leergang is goed van niveau, een mooie combinatie van theorie, praktijk, modellen en inzichten. Echt geschikt voor zowel teamcoaches als teamleiders. Door de inzet van gastdocenten ontvang je veel gereedschap dat zeer bruikbaar is in de praktijk. De leergang is geschikt voor teamcoaches die in de spiegel willen kijken. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en tough love wordt zeker gegeven.

10 april 2020

'Een rijk programma!'

In de leergang teamcoaching krijg je alle facetten mee om aan de slag te gaan als teamcoach. Martijn neemt je mee in theorie, modellen, werkvormen, diagnose, interventies en reflectie. Je rugzak is aan het eind compleet gevuld en stelt je in staat om te doen! De afwisseling met meerdere docenten maakt het een rijk programma! Ook jijzelf als deelnemer wordt aangezet, en je moet aan de bak! Kortom wil je echt aan de slag, dan zeker een aanrader!

5 februari 2021

'Super interessante, interactieve dag'

Super interessante, interactieve dag gehad over het werken met onderstroom in een team. Mooie nieuwe tools, handvatten en bewustwording van al aanwezige kennis en vaardigheden. Leuke groep mensen leren kennen en fijn om het hoofd weer te laten werken! En dan ook nog eens een hele dag online waarbij er nu, aan het einde van de dag, ook nog eens energie over is! Top! Dank Martijn Vroemen en Wendel Greve voor de prettige dag!

6 maart 2018

'Direct mee aan de slag'

Ik heb Martijn Vroemen ervaren als zeer deskundig op het gebied van ‘werken met de onderstroom’ en in omgang met de groep tijdens de training! In 1 dag heb ik relevante inzichten meegekregen om direct mee aan de slag te gaan.

23 april 2021

'Verrijking, inzichten en inspiratie'

Met plezier heb ik de Basistraining Teamcoachen gevolgd bij Teamchange. Wat een verrijking, inzichten en inspiratie! En stof tot nadenken… dat ook! Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Gegeven door ervaren en bevlogen docenten. Van begin tot eind van toegevoegde waarde voor iedereen die met teams samenwerkt. Een aanrader. Op naar mooie avonturen in samenwerking met en ondersteuning van teams!

9 juli 2018

'De leergang haalt het beste in je boven'

Niets belangrijker bij een training of opleiding dan de persoon van de trainer/opleider. Martijn is kalm, sensitief, betrokken, vriendelijk, alert, hij heeft een schat aan vak- en ervaringskennis en hij is buitengewoon taalvaardig. Op dat laatste kwam ik af als een beer op de strooppot; de site van Teamchange was de enige met een authentieke signatuur: krachtig, helder en eenvoudig. Geen humbug, geen poeha. Die signatuur kenmerkt ook de Leergang Teamcoaching. Deze is uitstekend naar inhoud, duur en belasting, haalt het beste in je boven en geeft je de kennis en tools om te doen waarvoor je kwam leren: teams adequaat begeleiden op hun weg naar een solide, open en betrokken samenwerking waarbij ieders inbreng en belang ertoe doet.

29 juli 2021

'Veelzijdige leergang die je altijd in de praktijk kan brengen.'

De Leergang Teamcoaching zat van dag op dag goed in elkaar. Elk onderdeel werd gevarieerd aangeboden. Dit maakt het leren leuk. Tijdens de praktijkdagen kon je mooi oefenen en leren van de groep. De huiswerk opdrachten waren leerzaam om te maken en zorgde ervoor dat je in je eigen praktijk kritisch ging kijken naar wie jij wilt zijn als teamcoach. De leergang heeft mijn leven verrijkt en mijn rugzak gevuld. Martijn, Astrid, maar ook de gastdocenten maakte de leergang compleet met elk hun eigen expertise.

8 juni 2021

'Workshop teamontwikkeling – Teamwiel'

Verrassend verfrissende presentatie gelardeerd met illustrerende filmpjes en schema’s. De gekende inhouden in een frisser hesje. Bedankt!

31 oktober 2020

'Vol nieuwe inzichten'

Een training van 5 inspirerende dagen, vol nieuwe inzichten, mooie werkvormen, uitdagende opdrachten en enthousiaste trainers die veel praktijkervaring in de rol van teamcoach delen met de deelnemers. Met de vele kennis die ik opgedaan heb, ben ik in staat om lekker in de praktijk aan de slag te gaan en me verder te ontwikkelen. Neemt niet weg de Opleiding ‘Teamcoaching topklas’ staat zeker nog op mijn verlanglijstje.

11 mei 2021

'Een gereedschapskist met hulpmiddelen om te starten met teamcoaching'

Als beginnend teamcoach is de online Basistraining Teamcoaching een goed startpunt voor je ontwikkeling als mens en als coach. In een veilige leeromgeving leer je direct wat teamcoaching is. De trainers zetten tools in om ons als studenten te laten ervaren hoe je een groep mensen bij een teamcoaching betrekt. Het inchecken bij de start is zo’n waardevolle techniek, die klein is, maar heel effectief. Zo gaan leren, voordoen en trainen mooi samen in de training. En wat ik belangrijk vond is dat de stof met humor en realisme werd gebracht. Ik heb nu een gereedschapskist met goed geordende hulpmiddelen gekregen om de eerste stappen te zetten in het vak van teamcoaching!

24 juni 2021

'Zeer leerzame dagen!'

Hoewel ik niet werk als (team)coach, werk ik wel altijd met en voor teams dus het leek me goed er meer over te leren. Ben heel blij dat ik deze twee dagen gevolgd heb! De vele theorieën, inzichten en praktijkvoorbeelden gaan me in volgende opdrachten zeker goed van pas komen. Het gaf me nieuwe inzichten over teamontwikkelingen en -processen én over mijn eigen rol daarbinnen. Het is grappig dat je altijd weer nieuwe dingen leert en een stapje verder komt. De uitwisseling met groepsgenoten was een mooie bonus!

21 december 2018

'Heel inspirerend en intensief'

Heel inspirerend en intensief om teammodellen te combineren met praktische tools voor de teamcoach. Gevarieerd aangeboden en goed niveau deelnemers. Respectvol wordt iedereen uitgedaagd om te leren. Hartelijke Gr Ine van den Heijkant

5 juni 2020

'Ik heb heel veel geleerd'

Na de twee daagse training durf ik mezelf steeds meer teamcoach te noemen. Martijn is excellent in zijn vakgebied, de inhoud is op maat en de kwaliteit is hoog. Ik heb veel geleerd! Dank!

23 januari 2019

'Een geweldige leergang teamcoaching!'

Een geweldige leergang teamcoaching! Echt met inzichten waarvan je denkt: Had ik dit tien jaar geleden maar geweten. Het boek van Martijn Handboek Teamcoaching is een uitstekende basis voor de theorie. Verder veel modellen geleerd en werkvormen geoefend. Echt een aanrader!

24 maart 2019

'Mix theorie / praktijk erg goed'

IK geeft deze training een hoge beoordeling omdat ik de mix theorie en praktijk erg goed vond. Veel afwisseling met heldere uitleg over toepasbaarheid van werkvormen. Veel modellen kennen (ontvangen in een werkboek) helpt om zaken eenvoudiger uit te leggen en (zelf)inzicht aan teams te vergroten. Naast de aandacht voor teams werd er ook gewerkt aan je eigen rol als teamcoach. Kortom een aanrader.

23 januari 2019

'Intensief, leerzaam, leuk en verrijkend'

Ik heb de training ‘Erkende Leergang Teamcoach’ gedaan. Het was intensief, leerzaam, leuk en verrijkend. Ik zou dit zeer aanbevelen voor iedereen die professioneel met teams werkt of wil werken. De leergang wordt verzorgd door meerdere, zeer ervaren en boeiende trainers. Veel praktijkervaring gestoeld op een solide theoretische basis. En dat merk je!

9 mei 2020

'Deskundige, inspirerende en persoonlijke begeleiding'

De opleiding resulteert in een ruim gevulde gereedschapskist om als teamcoach mee aan de slag te kunnen gaan. Deskundige, inspirerende en persoonlijke begeleiding maakt het tot een prima opleiding! Top!

26 februari 2018

'Erg inspirerende en leuke dag gehad!'

Martijn en Wendel vertellen het leuk en kunnen met een aantal zinnen gelijk je vinger op de juiste plek leggen binnen een team, zonder dat ze er geweest zijn. Ook de manier van uitleggen is erg fijn, met een vertaling naar de werkvloer. Erg inspirerende en leuke dag gehad!

14 maart 2019

'Helder en zeer praktisch'

Het concept teamchange is sterk. Martijn zijn boek, team op vleugels en handboek teamcoaching is helder en zeer praktisch. de training eveneens. aan iedereen die een vorm van leiderschap heeft te nemen, warm aanbevolen.

19 mei 2019

'Geweldige ervaring'

Een geweldige ervaring deze leergang. Veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Martijn is een vakman, mooi aangevuld met diverse trainers. De groep was divers en vanaf het begin een veilige setting om volop te leren. En last but nog least de prachtige locaties in Doorn en Utrecht. Ik kan echt geen minpunt bedenken. Aanrader voor elke teamcoach.

Review maken

Welke opleiding?

Korte samenvattende titel in ongeveer 6 woorden.

Waardering? Spread the love!

Geef een korte beschrijving van je ervaringen. Wat vond je kenmerkend, interessant, waardevol aan deze opleiding? Je hoeft er niet in te zetten: “ik raad dit (niet) aan”. Dat blijkt (hopelijk) uit je tekst.

Naam en beroep worden zichtbaar, email niet!

Leuk als mensen je kunnen vinden. 

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath