Werken met Millennials

https://mecompany.nu

Launspach beschrijft in dit boek hoe je als leidinggevende millennials in je organisatie kunt motiveren en hoe je voorkomt dat ze in een burn-out raken. Het is een vlot geschreven boek, vol met humor en praktische tips die direct zijn toe te passen.

Handboek Groepsdynamica

Groepsdynamica bestudeert het gedrag van mensen in kleine groepen. Door haar brugfunctie tussen psychologie en sociologie neemt de groepsdynamica een unieke plaats in binnen de sociale wetenschappen.Dit boek behandelt de hoofdthema`s uit de groepsdynamica.

Praktijkboek Teamcoaching

Praktijkboek Teamcoaching Martijn Vroemen Teamchange

Veel teamcoaches, teamtrainers en teamleiders zijn hongerig naar praktische aanpakken en methoden. In dit Praktijkboek Teamcoaching vinden zij in 90 paragrafen tientallen modellen en bijna 150 oefeningen. Het is een vuistdik naslagwerk dat je veel inspiratie zal brengen in de praktijk.

Inspiratiekaarten: Shoot for the moon!

Shoot for the moon - Inspiratiekaarten

Een bijzondere inspiratiekaartenset. 52 prachtige foto’s met teksten die inspireren om voluit te gaan leven vanuit verlangen, vertrouwen en intuitie. Goed te gebruiken in trainingen en bij teamcoaching. Als incheck bijvoorbeeld, of als moment van reflectie.